EUROLYGA 2023

Olimpinę dieną Panevėžyje vainikuos Monikos Linkytės koncertas: žada ne vieną staigmeną

Liverpulyje (Didžioji Britanija) vykusiame Eurovizijos konkurse sėkmingai pasirodžiusi ir 11-ą vietą Lietuvai pelniusi atlikėja Monika Linkytė birželio 3 dieną savo pasirodymu vainikuos Panevėžyje vyksiančią sporto šventę visai šeimai – Olimpinę dieną.

Monika Linkytė.<br>AFP/scanpix nuotr.
Monika Linkytė.<br>AFP/scanpix nuotr.
Monika Linkytė.<br>AP/„Scanpix“ nuotr.
Monika Linkytė.<br>AP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 30, 2023, 1:57 PM

Šioje kasmetinėje sporto šventėje, kuri šįkart vyks pačioje Panevėžio širdyje, Senvagėje, visą dieną vyks įvairios varžybos, pramogos, bus galima išbandyti daugybę sporto šakų, pabendrauti su olimpiečiais. 19 val. Laisvės aikštės scenoje vyks varžybų apdovanojimai, o iškart po to, 20 val. sceną užvaldys atlikėja M. Linkytė.

„Šiuo intensyviu laikotarpiu supratau kaip būtina yra sustoti ir atsigręžti į tai, kas svarbu – mane supančios žmones.

Birželio 3 dieną Panevėžyje suskambės mano ryškiausia kūryba ir pažadu ne vieną staigmeną, – sakė M. Linkytė. – Kūrybos klausantis žmogus man yra beprotiškai svarbus, o koncertai miesto šventėse visada sukuria ypatingą atmosferą ir energiją.“

Be to, Olimpinės dienos dalyviai taps Monikai ypatingos dienos dalimi – birželio 3-ąją atlikėja minės 31-ąjį gimtadienį.

Jau dusyk Eurovizijoje dalyvavusi žinoma Lietuvos atlikėja prisipažįsta, kad ji nėra žinoma kaip aktyvi sportininkė ar sporto entuziastė. Visgi tai nereiškia, kad ji nesimėgauja sportu. Priešingai – būtent sportas jai padeda jaustis geriau tiek scenoje, tiek gyvenime.

„Sportas mano gyvenime yra sveikatos ir fizinės formos palaikymo priemonė, o taip pat – emocinio ir psichologinio balanso šaltinis. Rytinis prasibėgimas arba mankšta yra puiki fizinė veikla mano geros dienos užtaisui“, – teigė M. Linkytė.

Daugelis Eurovizijos stebėtojų prieš M. Linkytės pasirodymą transliuotame Lietuvos pristatyme galėjo pamatyti atlikėją su tailandietiško bokso (Muay Thai) pirštinėmis. Tas momentas atsako į klausimą, ar M. Linkytė mėgsta gyvenime išbandyti vis kažką naujo.

Būtent Olimpinėje dienoje kiekvienas galės išbandyti pačius įvairiausius sportinius užsiėmimus – nuo tradicinių ir gerai žinomų sporto šakų iki neįgaliesiems pritaikytų veiklų.

„Iš tiesų jau iš seniau esu susipažinusi su Muay Thai, – neslėpė M. Linkytė. – Labai mėgstu išbandyti save įvairiose naujose veiklose.

Manau, kad čia bus puiki proga tą ir padaryti, todėl esu pasiryžusi susidurti su naujais iššūkiais ir tuo pasimėgauti.“

„Kol kas su Panevėžiu artimo ryšio neturėjau. Tikiu, kad būtent ši šventė bus toji, kuri sukurs patį didžiausią ir įsimintiniausia prisiminimą apie Panevėžį. Todėl labai laukiu kiekvieno, ateisiančio į šventę kurti to bendro prisiminimo kartu“, – kvietė M. Linkytė.

M. Linkytės koncertas Panevėžyje – nemokamas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.