EUROLYGA 2023

Teniso dvejetų turnyro nugalėtojas: žaisti varžybose drauge su žmona – didelis išbandymas

Finalų susitikimais Vilniuje ir Kaune baigėsi „Teniso namų“ didžiausios tenisininkų platformos ir turnyrų organizatoriaus Lietuvoje, pavasario dvejetų turnyras „OlyBet“ taurei laimėti, kurio apdovanojimais šį kartą džiaugėsi beveik 80 teniso žaidėjų. Pavasarį grupių etapu prasidėjusiame turnyre iš viso startavo daugiau nei 1000 tenisininkų ir tenisininkių, pagal pajėgumą suskirstytų net į 11 vyrų, moterų ir mišrių porų divizionų.

Turnyre jo nugalėtojai varžovams nepralaimėjo nė vieno seto.<br>A.Četkausko nuotr.
Turnyre jo nugalėtojai varžovams nepralaimėjo nė vieno seto.<br>A.Četkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 2:42 PM, atnaujinta Jun 29, 2023, 2:43 PM

Antroje pagal pajėgumą mišrių porų grupėje triumfavo šeimyninis Rūtos ir Edvino Dovydaičių duetas. „Tai jau ne pirmas mūsų kartu su žmona iškovotas titulas, tačiau dėl to jis tikrai ne mažiau brangus. Puikus turnyras, daug panašaus lygio varžovų, įtemptos kovos. Manau, dalyvausime jame dar ne kartą ir ne du“, – po finalo dvikovos, kurioje Dovydaičiai 6:3 6:4 įveikė Lauros Sketerskytės ir Beno Vaičiūno porą, kalbėjo E. Dovydaitis.

Turnyre jo nugalėtojai varžovams nepralaimėjo nė vieno seto. Galbūt tai ženklas, kad kitame sezone jėgas laikas išbandyti stipresniame divizione? „Galbūt, galbūt. Nors ir šį kartą tikrai netrūko sunkių dvikovų, kurių baigtis galėjo pakrypti ir į kitą pusę. Todėl, sakyčiau, mums kažkiek ir pasisekė“, – šypsojosi E. Dovydaitis.

Paklaustas ar sunku pergalių siekti teniso kortą dalinantis su antrąja puse, E. Dovydaitis buvo konkretus. „Bent jau aš žaisdamas kartu su žmona nervų sudeginu turbūt dvigubai daugiau nei įprastai. Per jau pakankamai ilgą žaidimo kartu laikotarpį turime nusistatę tam tikras taisykles. Aikštelėje niekada nekritikuojame vienas kito, nežarstome patarimų. Mūsų bendravimas tenise apsiriboja tik paskatinimais, pagyrimais. Aišku, laiko prisitaikyti vienam prie kito reikėjo tikrai nemažai. Bet mums pavyko tai padaryti“, – pasakojo verslininkas. „Mums labai padeda ir tai, kad viską, kas nutinka korte mes čia ir paliekame. Niekuomet nesinešame namo kažkokių aikštelėje susitikimo metu mus ištikusių nesėkmių“.

Kitų „Teniso namų“ Pavasario dvejetų turnyro divizionų nugalėtojais tapo Tomas Bagdanskis ir Simas Malakauskas, Tomas Ališauskas ir Jaroslav Lučinskij, Vilius Lukaševičius ir Paulius Preikšaitis, Mantas Malakauskas ir Miglius Veršekys, Angelina ir Evelina Lučinskajos, Neringa Černauskaitė ir Goda Kunigiškytė, Ernesta Každailytė ir Gabija Vandytė, Violeta Kirilovaitė ir Tomas Bagdanskis, Aistė Baltuonytė ir Eimantas Lotužys.

Į kitą tęstinį dvejetų turnyrą „Teniso namai“ žaidėjus kvies šių metų rudenį.

„Teniso namai“ yra didžiausia jau daugiau kaip 13 metų veikianti tenisininkų interneto platforma ir teniso bei padelio turnyrų organizatorius Lietuvoje. Projektas jungia beveik 6 tūkst. teniso žaidėjų. Per visą gyvavimo laikotarpį buvo jau surengti 193 „Teniso namų“ turnyrai, kuriuose buvo sužaista per 61 tūkst. susitikimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.