EUROLYGA 2023

Su trečiu kovos atšaukimu susitaikyti turintis E. Stanionis: „Turėsiu dar kartą atsikelti ir tapti stipresniu“

Ketvirtadienio vakarą buvo pranešta, kad Eimanto Stanionio ir Vergilo kova – trečiąkart atšaukta.

 Eimantas Stanionis<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Eimantas Stanionis<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 10:00 PM, atnaujinta Jul 6, 2023, 10:34 PM

Oficialiai šią naujieną „Golden Boy“ organizacija pranešė savo „Twitter“ paskyroje, o pranešime akcentavo, kad svarbiausia – sportininkų sveikata.

Po to, kai neįvyko mačas, abu sportininkai turėjo dalyvauti spaudos konferencijoje, tačiau „Golden Boy“ organizacijos vadovas Oscaras De La Hoya teigė, kad V.Ortizas prarado samonę ir buvo išgabentas į ligoninę.

„Šiandien ryte su komanda ėjau rytinės kavos, nuotaika, svoris, fizinis ir psichologinis pasiruošimas – buvo tobulas ir buvau pasiruošęs savo gyvenimo kovai, bet kartais atsitinka gyvenimas...

Sunku tai priimti, sunku kažką pasakyti, bet tik sužinojęs supratau, kad turėsiu dar kartą atsikelti ir tapti stipresniu.

Žurnalistų ir fanų labai prašau ramybės, visa informacija pateikta čia, tolimesnę situaciją spręs mano vadybos komanda ir teisininkai, šiai minutei tiesiog noriu ramybės, susitaikyti su mintimi ir grįžti į savo tėvynę.

Sau vis kartoju, kad myliu procesą, myliu boksą ir po kiekvienos tamsios dienos ateina šviesa, bet šiuo metu emocijos ima viršų. Siunčiu meilės ir stiprybės sau, savo komandai ir mylimiems tautiečiams!“, – „Facebook“ paskyroje rašė E.Stanionis.

Priminsime, kad kova jau tarp lietuvio ir amerikiečio yra nukeliama trečią kartą.

Pirmąkart kova buvo nukelta dėl to, kad E.Stanionis turėjo apendicito operaciją, o antrąkart dėl V.Ortizo sveikatos problemų.

Taip pat primename, kad E.Stanionis be kovos buvo 15 mėnesių. Lygiai tiek laiko praėjo nuo to laiko, kai lietuvis iškovojo WBA čempiono titulą, įveikdamas Radžhabą Butajevą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.