EUROLYGA 2023

Karjeros pabaiga artėja: A. Murray’us abejoja dėl žaidimo kitų metų Vimbldone

Iš Vimbldono turnyro pasitraukusi buvusi pirmoji pasaulio raketė, škotas Andy Murray’us teigia nežinantis, ar kitais metais dalyvaus Didžiojoje Britanijoje vykstančiame Didžiojo kirčio turnyre.

 A. Murray'us<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 A. Murray'us<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2023, 3:48 PM

Andy Murray'us 2023 m. Vimbldono turnyre pasirodymą baigė antrajame etape.

Po įspūdingo mačo dukart šiame turnyre triumfavęs škotas 6:7 (3:7), 7:6 (7:2), 6:4, 6:7 (3:7), 4:6 nusileido penktajai pasaulio raketei, graikui Stefanosui Tsitsipui.

Po nuviliančio rezultato A.Murray‘us prabilo apie savo ateitį, pripažindamas, kad tai galėjo būti jo paskutinis Vimbldonas.

36-erių A.Murray‘us nepasiekė antrosios Didžiojo kirčio turnyro savaitės nuo tada, kai 2017 m. Vimbldone pasiekė ketvirtfinalį.

„Ar kitais metais dalyvausiu Vimbldone? Nežinau. Akivaizdu, kad motyvacija yra svarbus dalykas. Ir toliau patirti ankstyvus pralaimėjimus tokiuose turnyruose nebūtinai padeda iš šios pusės. Aš daug galvojau, kalbėjausi su šeima ir nusprendžiau tęsti. Dabar neketinu sustoti.

Tačiau šį kartą prireiks šiek tiek laiko tai įveikti. Tikiuosi rasti motyvacijos toliau treniruotis, veržtis, stengtis tobulėti“, – kalbėjo A.Murray‘us.

Tuo tarpu žygį turnyre tęsiantis S.Tsitsipas negailėjo daugybės gražių žodžių savo varžovui.

„Prieš Andy niekada nėra lengva. Visi jį čia myli. Esu sužavėtas jo atsparumu po klubo operacijų. Linkiu jam kuo geriausios kloties ateičiai. Kai jis iškovojo pirmąjį Vimbldono titulą, man pašiurpo oda.

Augdamas žvelgiau į jį, Rogerį Federerį, Novaką Džokovičių ir Rafaelį Nadalą. Šie keturi vaikinai suformavo žaidimą ir dėl to esu toks žaidėjas, koks esu šiandien“, – teigė penktoji pasaulio raketė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.