EUROLYGA 2023

Kaune prasidėjo Lietuvos teniso čempionatas

Sekmadienį Kaune prasideda Lietuvos teniso čempionatas. „Tennis Space“ klube ant grunto dangos vyksiančiose varžybose dėl šalies čempionų titulo kovos 31 tenisininkas ir 16 tenisininkių. Varžybų prizų fondas – 3 tūkst. eurų.

 K. Bubelytė<br> A. Pliadžio nuotr.
 K. Bubelytė<br> A. Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2023, 12:34 PM

Vyrų vienetų turnyre aukščiausią reitingą turi Julius Tverijonas, Tadas Babelis, Aleksas Tverijonas ir Tomas Vaišė. Moterų vienetų turnyro favoritės – Klaudija Bubelytė (WTA-675), Iveta Dapkutė ir Emilija Tverijonaitė.

Lietuvos teniso čempionai paaiškės liepos 13 d., ketvirtadienį.

Šalies teniso čempionatas į Kauną grįžo po kelerių metų pertraukos, o „Tennis Space“ aikštyne šios varžybos rengiamos pirmą kartą. Varžybas organizuojanti Lietuvos teniso sąjunga planavo turnyrą surengti Bernardinų sodo teniso aikštyne Vilniuje, tačiau šios minties buvo atsisakyta dėl sostinėje vyksiančio NATO viršūnių susitikimo.

„Manau, kad Kaune vyks puiki teniso šventė. Džiaugiuosi, kad šiame mieste vėl yra nacionalinėms ir tarptautinėms varžyboms tinkama infrastruktūra. Esu tikras, kad Lietuvos čempionatai – suaugusiųjų, jaunių – čia vyks dar ne vieną kartą“, – sako Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

„Tennis Space“ teniso klubas duris atvėrė 2019 m. rudenį. Šiuo metu jame yra 9 lauko ir 7 uždari teniso kortai, padelio aikštelės. Čia taip pat veikia sporto klubas, kineziterapijos, masažo kabinetai, restoranas.

Klube nuo jo veiklos pradžios vyksta įvairūs LTS reitinginiai bei tarptautiniai vaikų ir jaunių turnyrai, mėgėjų varžybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.