EUROLYGA 2023

Europos konkūrų čempionate Lietuvai atstovauja vaikų rinktinė

Pirmadienį Italijoje prasidėjo Europos vaikų ir jaunimo konkūrų čempionatas, kuriame dalyvauja Lietuvos vaikų rinktinė. Komanda varžosi su perspektyviausiais šio sporto atstovais iš 29 šalių individualiose arba komandinėse rungtyse. Lietuvą 2023 m. Europos čempionate vaikų užskaitoje atstovauja L.Burgytė, T.Rimkevičius, E. Zaikauskaitė, o jaunimo – E. Vismerytė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-10 23:45, atnaujinta 2023-07-10 23:46

„Europos vaikų čempionas – svarbiausios metų varžybos šiems raiteliams, Lietuvos rinktinė jame dalyvauja jau antrus metus iš eilės. Perspektyviausi šalies vaikų ir jaunimo raiteliai visus metus aktyviai ruošėsi šioms varžyboms ir jų pasirengimas leidžia tikėtis gerų rezultatų.

Džiaugiamės, kad pirmą kartą tokio lygio varžybose turime ir jaunimo užskaitos atstovę“, – sakė Lietuvos žirginio sporto federacijos generalinė sekretorė Gintarė Šakytė,

Europos vaikų čempionatas vyks iki liepos 16 d. Penktadienį paaiškės stipriausios rinktinės, o trisdešimt geriausių duetų individualioje grupėje vaikų ir jaunimo užskaitoje rungsis dėl geriausiųjų titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.