EUROLYGA 2023

Dar vienas įspūdingas K. Čeho pasirodymas – gimtinėje diską nusviedė virš 70 metrų

Jau po kiek daugiau nei mėnesio (rugpjūčio 19-27 d.) įvyks pasaulio lengvosios atletikos čempionatas, kuriame išvysime daug įspūdingų pasirodymų. Visgi iki tol atletai turi puokštę kitų varžybų, kurios jiems padeda ruoštis svarbiausioms sezono kovoms. Kristjanas Čehas dalyvavo varžybose gimtojoje Slovėnijoje ir užfiksavo dar vieną įspūdingą rezultatą bei esamuoju laiku demonstruoja labai gerą sportinę formą.

 Kristjanas Čehas<br> DPA/Scanpix nuotr.
 Kristjanas Čehas<br> DPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 9:52 AM, atnaujinta Jul 11, 2023, 9:56 AM

Velenėje (Slovėnija) įvykusiose varžybose 24-erių atletas diską numetė net 70,54 metro ir galop tapo varžybų nugalėtoju.

Primename, kad visai neseniai K.Čehas „Deimantinės lygos“ varžybose pasirodė dar geriau ir diską sviedė net 71,86 metro. Tai buvo šeštas geriausias rezultatas disko metimo rungties istorijoje.

Palyginimui – Mykolas Alekna šiemet nusviedė lygiai 71 metrą, o tai yra geriausias lietuvio rezultatas, tad norint pakovoti dėl aukščiausios prabos medalių Vengrijoje, Budapešte – M.Alekna turės demonstruoti aukščiausią klasę ir geriausią sportinę formą.

„Aišku, visi varžovai yra labai stiprūs – bus įtempta kova. Visi alkani, visi nori laimėti medalį“, – apie artėjantį pasaulio čempionatą kalbėjo lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.