EUROLYGA 2023

Pasaulio jaunimo plaukimo čempionate – aštuoni lietuviai

„LTU Aquatics“ Vykdomasis komitetas patvirtino komandos sudėtį, kuri dalyvaus rugsėjo 4–9 dienomis Netanijoje (Izraelis) vyksiančiame pasaulio jaunimo plaukimo čempionate.

 Iš kairės: Rokas Jazdauskas, Kristupas Trepočka, Matas Činga ir Kiril Stepanov<br> Dariaus Kibirkščio / LTU Aquatics nuotr.
 Iš kairės: Rokas Jazdauskas, Kristupas Trepočka, Matas Činga ir Kiril Stepanov<br> Dariaus Kibirkščio / LTU Aquatics nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ltuswimming.com

2023-07-18 21:52

Iš viso čia turėtų varžytis aštuoni Lietuvos plaukikai – keturi vaikinai ir keturios merginos.

Į komandą pakviesti estafetinių plaukimų kandidatai, Europos jaunimo plaukimo čempionato dalyviai Rokas Jazdauskas, Kristupas Trepočka, Kiril Stepanov ir Matas Činga bei Smiltė Plytnykaitė, Sylvia Statkevičius, Patricija Geriksonaitė ir Marija Romanovskaja.'

Trys iš jų – Kiril Stepanov, Sylvia Statkevičius ir Rokas Jazdauskas – varžėsi ir 2022 m. pasaulio jaunimo čempionate Limoje (Peru).

Praėjęs pasaulio čempionatas jauniesiems mūsų šalies plaukikams buvo sėkmingas. Peru sostinėje Daniil Pancerevas, Kiril Stepanov, Tomas Lukminas ir Rokas Jazdauskas Lietuvai tąkart iškovojo bronzos medalius komandinėje estafetėje 4 po 100 m laisvu stiliumi.

Primename, kad pasaulio jaunimo čempionais yra tapę du Lietuvos plaukikai. Per savo karjerą aukso medalius svarbiausiose jaunimo plaukimo varžybose yra iškovoję Rūta Meilutytė (2013 m.) ir Andrius Šidlauskas (2015 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?