EUROLYGA 2023

Jėgos trikovės atstovas diskvalifikuotas už nemenką dopingo vartojimo kiekį

Lietuvos antidopingo agentūra ir vėl turi nemalonių žinių – dar vienas šalies sportininkas diskvalifikuotas už dopingo vartojimą. Ir tai jau lyg tendencija tapusios sporto šakos atletas – startuoti ketverius metus neturi teisės jėgos trikovės sportininkas Mantas Pūtys.

Dopingo mėginiai<br>T.Bauro nuotr.
Dopingo mėginiai<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-24 11:10

Pastaruoju metu tiek jėgos trikovės, tiek ir kultūrizmo ir kūno rengybos sportininkai patenka į dopingo pinkles ir priversti nutraukti sportines karjeras.

„Diskvalifikuotas sportininkas Mantas Pūtys (Jėgos trikovė), kuris pažeidė taisyklių 2.1 punktą, t.y. sportininko mėginyje nustatytos draudžiamosios medžiagos: dehidrochlormetiltestosteronas (4-chlor-17b-hidroksi-17a-metilandrost-1,4-dien-3-onas), ibutamorenas, SARMS RAD140, SARMS LGD-4033 (ligandrolis) ir enobosarmas (ostarinas).

Skirta sankcija: 4 metų diskvalifikacija. Diskvalifikacijos pabaiga: 2027 m. birželio 9 d.“, – skelbia šalies antidopingo agentūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.