EUROLYGA 2023

UTMA ringe – Lietuvos kovos menų žvaigždynas ir Dovydo ’’RIMKENZO’’ Rimkaus sugrįžimas

„UTMA šiuo metu Lietuvoje bet kokiam kovos menų atstovui gali pasiūlyti geriausias įmanomas sąlygas tiek finansiškai, tiek sportinio azarto prasme, turnyro kovos ir pavardės kalba už save, o mano žiniomis – čia dar ne viskas.’’ – kalbėjo V. Karosas, kuris savo jėgas išbandys 67kg ’’Grand PRIX’’ ketvertuke, kuriame dalyvaus ir dar vienas žinomas Lietuvos kovotojas – Deividas Danyla.

Dovydas ’’RIMKENZO’’ Rimkus <br> „One Championship“ organizatorių nuotr.
Dovydas ’’RIMKENZO’’ Rimkus <br> „One Championship“ organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 4:33 PM

Turnyras įvyks rugsėjo 15d. Kauno sporto halėje, o jo metu UTMA organizacija minės 1-erių metų sukaktį.

Ringe – kylanti žvaigždė A. Brižinskas ir ’’RIMKENZO’’ sugrįžimas

Dovydas ’’RIMKENZO’’ Rimkus sugrįžta, o jo sugrįžimas į kovos menus įvyks prieš Joną Montvidą, kuris liepos 15d. UTMA. PALANGA turnyre po pirmajame raunde patirto nokdauno atsitiesė, išplėšė extra raundą, o jame nugalėjo savo varžovą. Be pralaimėjimų kylanti UTMA žvaigždė A. Brižinskas savo kelyje sutiks ambicingą varžovą Vakarį Didiką.

Rugsėjo 15d, Kaune, vyks ’’67kg Grand PRIX’’ ketvertukas, o laimėtojai susikaus finale, kuris vyks lapkričio 10d., taip pat jau tradicija tampančioje UTMA namų arenoje – Kauno sporto halėje. Pirmajame pusfinalyje dėl patekimo į finalą kovos kaunietis Deividas Danyla, kuriam iššūkį mes tailandietis Leng Somsak. Kitas finalo dalyvis paaiškės po to, kai pirštines surems Vitas Karosas prieš labai gerai UTMA fanams pažįstamą prancūzą Alexis Laugeois. Ketvertuko kovos vyks 67kg kategorijoje, kikbokso taisyklėmis.

Primename, kad Vitas Karosas liepos 15d. UTMA. PALANGA tunryre, vieningu teisėjų sprendimu nugalėjo M. Pultaražinską.

Nors ir M. Pultaražinskas patyrė du pralaimėjimus iš eilės, kovotojas išlieka ramus ir sako, kad prieš jo akis gražus ruduo ir dvi nuostabios pergalės ’’Muay Thai’’ taisyklėmis.

UTMA turnyro metu surengs dar vieną ketvertuką, o šį kartą kovotojai kausis dėl ’’UTMA MUAY THAI’’ taurės. Pirmajame pusfinalyje santykius aiškinsis A. Kalasiūnas prieš UTMA ringe debiutuojantį, bet gerai žinomą ’’Muay Thai’’ kovotoją E. Averlingį. Kitame pusfinalyje laukia nuožmus mūšis – M. Pultaražinsko pasitikėjimą bandys pakirsti palangiškis A. Naujokas. Kovos vyks muay thai taisyklėmis, iki 69kg svorio kategorijoje.

„Du pralaimėjimai, dabar bus dvi pergalės. Tai mano šansas įrodyti ir aš juo pasinaudosiu. Džiaugiuosi, kad gavęs pasitikėjimo iš UTMA organizacijos, turiu puikų šansą atsitiesti ir sugrįžti į Lietuvos kovos menų elitą.’’ – sakė M. Pultaražinskas.

’’Pirmieji metai prabėgo greitai ir įdomiai, bet čia dar ne viskas – savo fanams netrukus pristatysime dar vieną kovą, o MAIN EVENT kovos pristatymas – jau rugpjūčio 14d. – kalbėjo UTMA komunikacijos vadovė G. Senkutė.

Bilietus į turnyrą ir tiesioginę transliaciją galite rasti oficialioje UTMA svetainėje – https://uniquetma.com/.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.