EUROLYGA 2023

Po N. Diazo ir J. Paulo bokso kovos – chaosas užkulisiuose: kilo masinės gerbėjų muštynės

Po šeštadienį Teksase (JAV) vykusios Jake'o Paulo bokso kovos su Nate'u Diazu užkulisiuose tarp gerbėjų kilo sumaištis – kumščius paleido ir fanai, kilo daugybė atskirų muštynių, praneša „The Sun“.

Po J. Paulo kovos su N. Diazu užkulisiuose tarp gerbėjų kilo sumaištis<br>Reuters/Scanpix nuotr., stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Po J. Paulo kovos su N. Diazu užkulisiuose tarp gerbėjų kilo sumaištis<br>Reuters/Scanpix nuotr., stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
J. Paulas ir N. Diazas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J. Paulas ir N. Diazas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 7, 2023, 4:32 PM

26 metų interneto įžymybė J.Paulas sunkiai laimėjo kovą taškais prieš 38 metų UFC legendą N.Diazą, kuris debiutavo profesionaliame bokse.

Tačiau negražios scenos vyko už ringo ribų, kai kovą stebėję žmonės puolė vieni prieš kitus ir pradėjo muštynes. Socialinuose tinkluose pasklidusiame vaizdo įraše matyti, kaip kilo kelios atskiros muštynės.

Žmonės socialiniame tinkle „Twitter“ greitai pasmerkė smurtinius sirgalių veiksmus. Vienas iš jų rašė: „Pažiūrėkite į šiuos chuliganus!“

Kitas pridūrė: „Kaip gėda. Elgiasi kaip laukiniai.“

Dar vienas replikavo: „Tai labai geras pavyzdys, kaip atrodo būrys nevykėlių. Nė vienas iš šių žmonių nedaro absoliučiai nieko vertingo su savo gyvenimu. Nėra, ko stebėtis.“

Tuo tarpu N.Diazą nugalėjęs J.Paulas po kovos džiaugėsi savo pasirodymu. „Aš jį parklupdžiau, iš esmės laimėjau kiekvieną raundą. Manau, kad jis laimėjo vieną raundą, bet jis yra karys. Aš jį sužeidžiau pirmajame raunde, jis toliau tęsė kovą. Visi nuopelnai mano komandai, mano pasiruošimui. Įveikti dešimt raundų aštuntoje kovoje yra negirdėtas dalykas.“

„Boksuojuosi tik trejus metus, jis – UFC legenda, stebėjau jį dar būdadamas vaikas“, – pridūrė jis.

J.Paulas atsisakė revanšo su 24 metų Tommy Fury po pralaimėjimo daliniu sprendimu Saudo Arabijoje praėjusių metų vasarį.

Vietoj to jis pasirinko priimti J.Diazą į bokso ringą po to, kai MMA veteranas pasitraukė iš UFC. Po šios kovos J.Paulas užsitikrino septintąją profesionalią pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.