EUROLYGA 2023

Raimondas Krilavičius – populiariausias liepos mėnesio kovotojas

Kovotojas Raimondas Krilavičius tapo liepos mėnesio populiariausiu kovotoju, pagal socialinių tinklų peržiūrų skaičių. Jo video įrašas surinko per 2 milijonus peržiūrų socialinių tinklų platformose.

Raimondas Krilavičius – populiariausias liepos mėnesio kovotojas<br>Organizatorių nuotr.
Raimondas Krilavičius – populiariausias liepos mėnesio kovotojas<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 10:21 AM

R.Krilavičius sake: „Žinoma, malonu, kad tiek peržiūrų, tačiau mane galbūt labiau motyvuoja pačios kovos, tobulinimas savęs bei siekimas pergalių, o visa kita tik bonusas.“

R.Krilavičius pripažįsta, kad toks populiarumas tik dar labiau paskatina jį tobulėti ir siekti naujų sportinių laimėjimų. Kalbant apie ateities planus, Raimondas nusiteikęs kuo daugiau kovoti, daugiau treniruotis ir gyventi disciplinoje, skiriant visą laiką sportui. „Planas paprastas – daug kovoti, daug treniruotis, gyventi disciplinoje ir išnaudoti visą šį laiką sportui. Viena iš datų yra lapkričio mėnesį, tačiau didelė tikimybė, kad iki to laiko dar pavyks sukovoti anksčiau.“ – teigia R.Krilavičius. Šiame sporte, taip pat kaip ir gyvenime, ne visada viskas vyksta sklandžiai. Raimondas prisimena savo karjeros pradžią ir iššūkius, su kuriais teko susidurti. Jis mano, kad visos pradžios yra iššūkis, nes sportininkas eina į nežinę, nežinodamas, ar jam pasiseks. Prasidėjusios traumos, papildomos atsakomybės, ir spaudimas iš visuomenės yra tik keli iš daugelio išbandymų, kurie laukia kiekvieno kovotojo.

Kai kalbama apie autoritetus, R.Krilavičius sako, kad jis gerbia visus sportininkus, bet nesistengia kopijuoti ar būti panašus į kažką: „Gerbiu visus sportininkus, kovotojus, jaučiu pagarbą jų pasiekimams, tačiau autoriteto tikrai neturiu, nesistengiu nieko kopijuoti ar būti į kažką panašus. Viską stengiuosi daryti savaip, nes manau, kad individualumas daro žmogų išskirtiniu.“ Ir galiausiai, atsakydamas į klausimą, su kuo norėtų susikauti artimiausioje kovoje, R.Krilavičius sako: „ Varžovų nesirenku, kovosiu su bet kuo, ką duos organizacija.“

Raimondas R.Krilavičius turi daug ateities planų, o vienas iš jų artėjanti kova lapkričio 18-tą dieną didžiajame „KOK & Bushido Heros’s“ turnyre atsinaujinusioje ASG arenoje Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.