EUROLYGA 2023

V. Senkutė užsitikrino vietą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse Bilietą į olimpines žaidynes užsitikrino ir D. Karalienė su D. Rimkute

Lietuva 2024-ųjų olimpinėse žaidynėse turės dar vieną sportininkę. Irkluotoja Viktorija Senkutė dalyvauja pasaulio irklavimo čempionate, kur ji pateko į finalą ir užsitikrino vietą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

 Viktorija Senkutė<br> Alfredo Pliadžio nuotr.
 Viktorija Senkutė<br> Alfredo Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-08 12:04, atnaujinta 2023-09-08 13:00

Pirmenybių pusfinalyje Lietuvos irkluotoja finišo liniją kirto trečia (7 min. 46,81 sek.) ir pravėrė A finalo duris, kuriame dėl medalių varžysis šešios pajėgiausios irkluotojos.

V.Senkutė anksčiau taip pat yra dalyvavusi tiek Europos, tiek pasaulio čempionatuose, o olimpinės žaidynės bus ryškiausia platforma, kur mūsiškė galės pademonstruoti savo talentą.

Į olimpines žaidynes vietas užsitikrino Donata Karalienė ir Dovilė Rimkutė, kurios pateko į Serbijoje vykstančio pasaulio irklavimo čempionato moterų porinių dviviečių finalą.

Pusfinalyje lietuvės finišo liniją kirto antros (7 min. 9,09 sek.) ir pravėrė A finalo duris, kur turės galimybę kautis dėl medalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.