EUROLYGA 2023

Pažinti teniso paslapčių – į Katedros aikštę Vilniuje

Rugsėjo 16 dieną Vilniaus teniso akademija gerokai praplės savo valdas. Geriausi jos treneriai visų norinčių išbandyti tenisą lauks Katedros aikštėje Vilniuje – čia bus įrengta net 20 mini teniso aikštelių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 12:37 PM

Gražia sostinės tradicija jau tampančio Teniso festivalio metu treniruotės iš viso truks 5 valandas, o jas ves net 20 Vilnius teniso akademijos trenerių. Viena treniruotė korte truks 30 minučių, o jos metu su vienu treneriu perprasti šio sporto pradmenis bandys iki 6 žmonių.

„Kviečiame į Teniso festivalį visus. Vaikus, suaugusius, senjorus. Tikrai pamatysite, kad tenisas yra smagus ir dinamiškas sportas, kuriuo mėgautis gali kiekvienas.

Simboliška ir tai, kad festivalis vyks tą pačią dieną, kuomet mūsų vyrų teniso rinktinė tolimojoje Argentinoje stos į Daviso taurės kovą prieš šios šalies komandą.

Tad išbandę tenisą patys, popiet galėsite patogiai įsitaisyti prie televizorių ir stebėti geriausių mūsų tenisininkų kovas“, – sako akademijos treneris Lukas Mugevičius, pats ne kartą gynęs ir Lietuvos teniso rinktinės garbę.

„Vilniaus teniso akademijos vasaros festivalis Katedros aikštėje“ yra finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis ir yra šiemet 700-ąjį gimtadienį mininčio Vilniaus šventinės programos dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.