EUROLYGA 2023

Drąsus buvusio NBA krepšininko mestas iššūkis: sako, kad ringe nugalėtų UFC legendą J. Jonesą

Jamesas Johnsonas buvo vienas fiziškai grėsmingiausių NBA žaidėjų – tai rodo ne tik jo fiziniai duomenys (180 cm ūgis ir 109 kg svoris). Visi lygos žaidėjai taip pat žino, kad J.Johnsonas turi 2 Dan juodąjį karatė diržą bei yra pasiekęs 20–0 kikbokso ir 7–0 MMA pergalių ir pralaimėjimų rekordą. Tačiau naujausias jo pareiškimas apie savo galimybes ringe pribloškė visus.

J. Jonesas ir J.Johnsonas.<br>Stop kadras, AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
J. Jonesas ir J.Johnsonas.<br>Stop kadras, AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
J. Jonesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J. Jonesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 20, 2023, 4:41 PM

Jei J.Johnsonas iš tiesų yra nenugalėtas mišrių kovos menų kovotojas, tai paaiškintų jo pasitikėjimą savimi metant drąsų iššūkį.

Dalyvaudamas tinklalaidėje „NBA Rookie Life with Ryan Hollins“, J.Johnsonas sakė, kad galėtų įveikti savo vienmetį UFC sunkiasvorių čempioną Joną Jonesą.

Kad niekas nemanytų, jog J.Johnsonas elgiasi pernelyg įžūliai, jis pripažįsta, kad prieš stojant į kovą su J.Jonesu jam reikėtų metų trukmės treniruočių.

„Manau, kad tikrai galėčiau jį nugalėti, – tinklalaidėje kalbėjo J.Johnsonas. – Prireiktų metų gynybos treniruočių, man tereikia mokėti gintis gulint ant žemės. Smūgiuoju ir spardau kojomis nuo penkerių, šešerių metų.“

J.Jonesas šiuo metu yra UFC reitingo numeris 1 tarp visų svorio kategorijų kovotojų. Jo, kaip sunkiasvorio, karjeros rekordas 27–1–0, 10 pergalių nokautais ir septynios pergalės priešininkui pasiduodant.

J.Johnsono tikėjimas savimi yra įspūdingas, tačiau nugalėti tokio kalibro kovotoją kaip J.Jonesas atrodo mažai tikėtina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.