EUROLYGA 2023

Dvi košmariškos atkarpos neleido „7bet-Hockey Punks“ pagalvoti apie pergalę OHL Baltijos lygoje

Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ klubui OHL Baltijos čempionate teko susitaikyti su šeštuoju pralaimėjimu. Šeštadienį namuose vilniečiai 2:7 nusileido „HS Riga“ klubui iš Latvijos.

 Dvi košmariškos atkarpos neleido „7bet-Hockey Punks“ pagalvoti apie pergalę OHL Baltijos lygoje<br> hockey.lt nuotr.
 Dvi košmariškos atkarpos neleido „7bet-Hockey Punks“ pagalvoti apie pergalę OHL Baltijos lygoje<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2023, 11:44 PM

Nuo rungtynių starto gerokai aktyvesni buvo svečiai iš Latvijos, bet „7bet-Hockey Punks“ pavyko pasižymėti pirmiesiems. Itin gražiu veiksmu du gynėjus vienu judesiu suklaidinęs Samuelis Blanchetas-Cote pasiuntė ritulį į viršutinį vartų kampą (09:09, rez. perd. Edgaras Petrovas, Ilja Četvertakas).

Visgi, paskutinę kėlinio minutę „HS Riga“ išlygino rezultatą po tikslios Aleksandro Zaprivodos atakos (19:27, rez. perd. Gintas Šnepstas, Antonas Macijevskis).

Antrajame kėlinyje svečiai dar labiau padidino savo spaudimą, o savo komandą ir toliau teko gelbėti vilniečių vartininkui Artūrui Pavliukovui. Negana to, vilniečiai rinkosi ir pražangas, kol galiausiai viena iš jų virto antruoju latvių įvarčiu.

Daugumoje iš toli tiksliai iššovė Ričardas Petersonas (36:37, rez. perd. A. Zaprivoda). Vos po 15 sekundžių Latvijos klubas surengė dar vieną išpuolį, o jo metu tikslus buvo Edvinas Berzinšas (36:52, rez. perd. Vladislavas Iljunšinas). Trečiąjį kėlinį „7bet-Hockey Punks“ pradėjo greitai susirinkdami dvi pražangas, o varžovai žaisdami formatu penki prieš tris pelnė dar vieną įvartį. Į sostinės klubo vartus ritulį siuntė Maksimas Pumpinšas (42:01, rez. perd. E. Berzinšas).

Kiek vėliau šeimininkams pavyko surengti gerą atkarpą, kai varžovai pažeidė taisykles, o galiausiai net ir sugrįžus penktajam latvių žaidėjui Rokas Bacevičius iš toli pasiuntė ritulį į vartus (50:16, rez. perd. S Blachetas-Cote, E. Petrovas). Tiesa, vos po pusės minutės latviai atstatė trijų įvarčių persvarą. Įvartį pelnė Antonas Macijevskis (50:52, rez. perd. Oskaras Nilas Briedis).

Rungtynių pabaigoje „pankai“ vėl turėjo itin prastą atkarpą. Šį kartą vos per 7 sekundes į jų vartus krito du įvarčiai. Pasižymėjo Kristeris Bukšas (55:35, rez. perd. A. Macijevskis, O. N. Briedis) ir Timuras Solostejis (55:42).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.