EUROLYGA 2023

Lemiamus įvarčius pelnęs K. Antanavičius atvedė komandą į pergalę Austrijos čempionate

Austrijos rankinio čempionate Karolio Antanavičiaus įvarčiai lėmė pergalę lietuvio atstovaujamai komandai. Hardo „Alpla“ gretose rungtyniaujantis K. Antanavičius pelnė paskutinius tris savo ekipos įvarčius, kurie nulėmė pergalę susitikime su „Barnbach“ klubu.

 K. Antanavičius<br> Alpla nuotr.
 K. Antanavičius<br> Alpla nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 3:40 PM

Išvykoje žaidę „Alpla“ rankininkai susitikimo pabaigoje išplėšė pergalę rezultatu 31:30. K. Antanavičius iš viso pelnė 8 įvarčius ir savo komandoje buvo rezultatyviausias. Lietuviui tai buvo rezultatyviausios rungtynės šį sezoną. K. Antanavičius prie pergalės pridėjo ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Per 6 rungtynes 9 taškus surinkę „Alpla“ rankininkai Austrijos lygoje užima 2-ą vietą ir tik tašku atsilieka nuo lyderio „Fuchse“ klubo.

Rumunijos rankinio čempionate dar vienas rezultatyvias rungtynes sužaidė Aidenas Malašinskas. „Buzau“ komandai atstovaujantis A. Malašinskas pelnė 8 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Deja, rezultatyviai žaidęs lietuvis neišgelbėjo „Buzau“ ekipos nuo pralaimėjimo čempionato lyderiui Bukarešto „Dinamo“ klubui rezultatu 26:34. Kitas „Buzau“ komandai atstovaujantis lietuvis Lukas Juškėnas pelnė įvartį. „Buzau“ nukrito į 8-ą vietą.

Laipteliu žemiau esanti „CSM Bacau“ komanda, kurioje žaidžia Gabrielius Virbauskas, namuose 26:36 pralaimėjo antroje vietoje esančiai „CSM Constanta“ ekipai. G. Virbauskas pelnė 3 įvarčius ir savo komandoje buvo tarp rezultatyviausių.

Vokietijos čempionate dar vieną pergalę prieš favoritus iškovojusios „Stuttgart“ komandos pergalę apkartino Jono Truchanovičiaus trauma. Susitikime su „Hamburg“ klubu, jau pirmame kėlinyje lietuvis gavo sunkią kelio traumą. Iš aikštelės J. Truchanovičius buvo išgabentas tiesiai į ligoninę. Be lietuvio likę „Stuttgart“ rankininkai laimėjo rezultatu 36:31. Antrą pergalę iš eilės iškovojęs „Stuttgart“ klubas pakilo į 13-ą vietą.

Prancūzijos lygoje antrą pralaimėjimą iš eilės patyrė „Aix“ klubas su Gerdu Babarsku. „Aix“ rankininkai svečiuose 26:33 nusileido tarp lyderių esančiai „Toulouse“ komandai. Daugiausia gynyboje rungtyniaujantis G. Babarskas per 35-es minutes įvarčiais nepasižymėjo. „Aix“ nukrito į 8-ą vietą.

Islandijos čempionate arti pirmųjų taškų buvo Selfoss“ komanda, kuriai atstovauja vartininkas Vilius Rašimas. „Selfoss“ namuose pralaimėjo Reikjaviko „Fram“ ekipai minimaliu skirtumu 27:28. V. Rašimas liko tarp atsarginių. Visus šešis susitikimus pralaimėję „Selfoss“ rankininkai yra paskutinėje 12-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.