EUROLYGA 2023

Vilniuje apdovanoti geriausi Europos lengvosios atletikos atstovai

Spalio 19–21 dienomis Lietuvos sostinėje įvyko bene didžiausias Europos atletikos renginys – konvencija.

Jakobas Ingebrigtsenas.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Jakobas Ingebrigtsenas.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2023, 5:57 PM

Konvencijoje dalyvavo daugiau nei 300 asmenų iš skirtingų Europos lengvosios atletikos federacijų, Europos atletikos organizacijos („European Athletics“) ir partnerių delegacijų. Beje, tai nebuvo pirmas kartas, kai šis renginys organizuojamas Lietuvoje, kadangi 2017 metais Vilniuje vyko jubiliejinis dešimtas Europos atletikos kongresas-konvencija.

Balandžio mėnesį Belgrade (Serbija) surengtas Europos atletikos rinkiminis kongresas, kurio metu buvo perrinktas organizacijos prezidentas Dobromiras Karamarinovas, o Lietuvos lengvosios atletikos federacija laimėjo konkursą šiemet organizuoti jau šešioliktą Europos atletikos konvenciją. Šis renginys suteikia galimybę dalyviams edukuotis, socializuotis, bendradarbiauti, planuoti.

Įvairūs susitikimai, diskusijos ir darbo sesijos vyko „Vilniaus Grand Resort“ viešbutyje, o „Golden Tracks“ apdovanojimų ceremonija – spalio 21 d. „Compensa“ koncertų salėje. Joje buvo apdovanoti geriausi Europos metų lengvaatlečiai.

Geriausiu lengvosios atletikos atstovu buvo išrinktas vidutinių nuotolių bėgikas iš Norvegijos Jakobas Ingebrigtsenas, o atlete – Nyderalandų bėgike Femke Bol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.