EUROLYGA 2023

Džiudžitsu newaza dalyviai sugrįžta į Garliavą

Lygiai prieš metus pirmąkart Lietuvoje buvo surengtas atvirasis Lietuvos džiudžitsu neawaza čempionatas, kuriame 70 imtynininkų varžėsi dėl asmeninių ir komandinių pergalių. Dar tuomet turnyro organizatorius Kęstutis Smirnovas žadėjo, kad 2023-aisiais dalyvių bus žymiai daug.

Džiudžitsu newaza dalyviai sugrįžta į Garliavą.<br> Organizatorių nuotr.
Džiudžitsu newaza dalyviai sugrįžta į Garliavą.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2023, 11:13 AM

„Džiudžitsu newaza mūsų šalyje kol kas yra kaip pirmokas, kuris kasmet tampa vis stipresnis ir gudresnis. Dabar esame tokioje stadijoje, kokioje prieš dešimtmetį buvome su Lietuvos graplingo federacija (LGF).

Kalbant apie mano pažadą surinkti daugiau dalyvių nei pernai, tai galiu garantuoti, kad tas pažadas bus išpildytas“, – prieš sugrįžimą lapkričio 4-ąją į Garliavą kalbėjo LGF steigėjas K.Smirnovas.

Praėjusiais metais kovotojai varžėsi tik disciplinoje su kimono. Šiemet organizatoriai nusprendė dalyviams suteikti galimybę varžytis dviejose disciplinose – tiek su kimono, tiek be kimono.

„Vėlgi, tai tobulėjimo procesas. Pernai nesinorėjo prisvilinti pirmojo blyno, tad kažkur pasisaugojome. Šiemet šiuo klausimu esame drąsesni. Be to, iš graplingo patirties galiu pasakyti, kad disciplina be kimono mūsų šalyje kol kas yra mėgstama labiau“, – sprendimą komentavo K.Smirnovas.

Prieš čempionatą teisėjams buvo pravestas seminaras, taip pat aptarti kiti organizaciniai klausimai. Čempionatas bus transliuojamas LGF youtube kanalu (https://www.youtube.com/user/GrapplingFederacija).

Atvirasis Lietuvos džiudžitsu newaza čempionatas yra priešpaskutinės šiais metais organizuojamos LGF varžybos. Metų akcentu taps Marijampolėje gruodžio 2 dieną įvyksiantis Lietuvos graplingo čempionatas, kuriame sportininkai dar gali pagerinti savo reitingo pozicijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.