EUROLYGA 2023

Kelialapį į „Ms. Olympia“ varžybas iškovojusi D. Dvarionaitė: „Vis išgyvenu džiaugsmą iš naujo“

Klaipėdietė Dainora Dvarionaitė pelnė kelialapį į kitais metais JAV vyksiančias prestižines profesionalių kultūristų varžybas „Ms. Olympia“. Iki šio kelialapio 26-erių klaipėdietė keliavo beveik dešimtmetį – iš pradžių turėjo laimėti prestižiniuose turnyruose, kad gautų profesionalios atletės kortą, ir galiausiai prieš kelias dienas ji Ispanijoje vykusiame profesionalų turnyre iškovojo pirmąją vietą.

 Kelialapį į „Ms. Olympia“ varžybas iškovojusi D. Dvarionaitė: „Vis išgyvenu džiaugsmą iš naujo“<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kelialapį į „Ms. Olympia“ varžybas iškovojusi D. Dvarionaitė: „Vis išgyvenu džiaugsmą iš naujo“<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Matulevičius

2023-11-08 11:28, atnaujinta 2023-11-08 11:29

Iš lietuvių kultūrisčių moterų „Ms. Olympia“ varžybose dalyvavo Natalija Murnikovienė, Živilė Raudonienė, Inga Neverauskaitė. Iš vyrų – Robertas Burneika.

Šie paminėti sportininkai, išskyrus klaipėdietę N. Murnikovienę, gyveno ir ruošėsi varžyboms ne Lietuvoje.

Dainora bus pirmoji iš lietuvių, kuri JAV dalyvaus „Women wellness Olympia“ kategorijoje ir po 28 metų tai bus antras žmogus iš Lietuvos, išvykęs į „Ms. Olympia“.

Tokią teisę D.Dvarionaitei suteikta po skambios pergalės Alikantėje (Ispanija) vykusių profesionalų varžybų, kur ji triumfavo „Women wellness“ kategorijoje.

Dainorai antrino jos treneris ir mylimas vyras Edgaras Bušma.

„Iki to keliavome beveik dešimtmetį – kad gautume profesionalų kortą, turėjome laimėti kvalifikacijos turnyre. Dainora profesionalios atletės statusą turi nuo 2021 metų. Pagaliau mūsų kišenėje ir kelialapis į „Ms. Olympia„. Sunku žodžiais apsakyti tą jausmą, kai tiek įdėta darbo, prakaito, pastangų, ir štai įgyvendinai ilgai lauktą svajonę“, – neslėpdamas pasitenkinimo sakė E.Bušma.

Jis tuoj pat pridūrė: „Visada reikia tikėti savo svajonėmis ir jos anksčiau ar vėliau išsipildo. Nuoširdus darbas, atsidavimas ir kantrybė – raktas į sėkmę.“

D.Dvarionaitė savo „Facebook“ paskyroje dėkojo žmonėms už šiltus žodžius, sveikinimus ir išties įkvepiantį palaikymą.

„Tiek emocijų perteikėte man, kad vis išgyvenu džiaugsmą iš naujo. Tokie tekstai, kuriuos man rašėte, yra neįkainojami. Daugelis nepažįstate manęs asmeniškai, bet buvote su manimi viso kelio metu. Tik dabar grįžau į realybę ir namo! Ačiū mano vyrui Edgarui Bušmai. 9 metus kapstomės šiame kelyje, kritome, kėlėmės, bet nesustojome. Vienam sunku. Turėti šalia žmogų, kuris tikėtų tavimi ir įrodytų tau pačiam, yra neįkainojama...“ – rašė D.Dvarionaitė.

Ji savo „Facebook“ paskyroje įkėlė ir vaizdo įrašą, kaip Ispanijoje vykusiose profesionalų varžybose po pergalės lieja nuoširdžias džiaugsmo ašaras. Šis vaizdo įrašas pavergė daugelio širdis, net ir tų, kurie net nesidomi sportu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.