EUROLYGA 2023

Billie Jean King taurė: šeštadienį pirmoji į centrinį „SEB arenos“ kortą žengs Ukrainos rinktinės lyderė

Billie Jean King taurės susitikimas tarp Ukrainos ir Nyderlandų moterų rinktinių prasidės ukrainiečių lyderės Anhelinos Kalininos (WTA-27) ir Suzan Lamens (WTA-218) akistata. Šis susitikimas „SEB arenoje“ Vilniuje startuos šeštadienio vidurdienį. Iš karto po jo antroji Ukrainos rinktinės raketė Dayana Yastremska (WTA-106) mes iššūkį geriausiai Nyderlandų žaidėjai Arantxai Rus (ATP-51).

 Billie Jean King taurė: šeštadienį pirmoji į centrinį „SEB arenos“ kortą žengs Ukrainos rinktinės lyderė.<br> S. Čirbos nuotr.
 Billie Jean King taurė: šeštadienį pirmoji į centrinį „SEB arenos“ kortą žengs Ukrainos rinktinės lyderė.<br> S. Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2023, 1:35 PM

Tai paaiškėjo šiandien ištraukus susitikimo Ukraina-Nyderlandai burtus. Burtų traukimo ceremonija buvo surengta Ukrainos ambasadoje.

Ukrainiečių ir Nyderlandų tenisininkių akistata bus pratęsta sekmadienį. 12 val. prasidės rinktinių lyderių A. Kalininos ir A. Rus susitikimas, po kurio į kortus žengs D. Yastremska ir S. Lamens. Paskutiniame – dvejetų – mače žais sesės Lyudmila (dvejetų WTA-35) ir Nadiia Kichenok (dvejetų WTA-53) bei Demi Schuurs (dvejetų WTA-19) ir Arianne Hartono (WTA-180).

Vakar Ukrainos tenisininkės ne tik tęsė pasirengimą artėjančiai dvikovai prieš varžoves iš Nyderlandų, tačiau ir dalinosi patirtimi su būsimosiomis Lietuvos teniso žvaigždėmis. Dvi dešimtys į treniruotę atėjusių Vilniaus teniso akademijos auklėtinių kitoje tinklo pusėje išvydo ne sau įprastus draugus bei treniruočių partnerius, o šių metų Vimbldono mišrių dvejetų čempionę L. Kichenok, jos seserį Nadiią ir Ukrainos moterų rinktinės kapitoną Mihailo Filimą.

Jauniesiems Lietuvos tenisininkams jie surengė beveik valandą trukusią treniruotę, kurios metu dešimtmečiai sportininkai ir Ukrainos teniso žvaigždės kartu atliko įvairius pratimus, žaidė dvejetų susitikimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.