EUROLYGA 2023

Paskutiniame tarptautiniame sezono turnyre Vilniuje – įnirtingos dvylikamečių tenisininkų kovos

Praėjusią savaitę Vilniuje įsikūrusioje „SEB arenoje“ karaliavo jaunieji tenisininkai – čia vyko net 3 tarptautiniai ir nacionaliniai dvylikamečių, šešiolikmečių ir septynmečių turnyrai.

Suomis Adamas Napari <br> S.Čirbos nuotr.
Suomis Adamas Napari <br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2023, 12:21 PM, atnaujinta Nov 28, 2023, 12:22 PM

Dvylikamečiai tenisininkai varžėsi Europos teniso asociacijos (Tennis Europe) turnyre „Vilniaus teniso akademijos“ taurei laimėti. Čia varžėsi 93 sportininkai iš 12 pasaulio šalių.

Berniukų vienetų varžybų čempionu tapo suomis Adamas Napari, o mergaičių varžybose niekas neprilygo latvei Tinai Jansonei. Dvejetų varžybų aukso medaliai atiteko Estijos sportininkams Bertui Martinui ir Hugo Thorui Teivui bei suomei Soniai Sirenius ir estei Meribelei Tamsalu.

Šešiolikmečių tenisininkų turnyre kovėsi daugiau nei 50 jaunųjų tenisininkų iš įvairų Lietuvos teniso mokyklų ir akademijų. Dar 35 jaunieji tenisininkai – septynerių metų amžiaus ar jaunesni – varžėsi dėl apdovanojimų šios amžiaus grupės turnyre.

Europos teniso asociacijos U12 turnyras „Vilniaus teniso akademijos“ taurei laimėti buvo paskutinis šio sezono tarptautinis teniso turnyras „SEB arenoje“. Tarptautinės varžybos į Vilnių grįš kitų metų pradžioje, kuomet Daviso taurės turnyre į kovą stos geriausi Lietuvos ir Sakartvelo tenisininkai. Šis susitikimas vyks 2024 m. vasario 3–4 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.