EUROLYGA 2023

Pykčio priepuolio apimtas paralimpietis per savo vestuves surengė kruvinas skerdynes

Kadaise buvęs karys ir paralimpinės Tailando plaukimo rinktinės narys Chaturongas Suk-sukas per savo vestuves nušovė sužadėtinę ir dar keturis žmones bei nusišovė pats. 29 metų Ch. Suk-sukas ir jo sužadėtinė 44 metų Kanchana Pachunthuek susituokė šiaurės rytų Tailande, o per ceremoniją jaunikis ją staiga paliko ir grįžo su 9 mm ginklu.

 Policija konstatavo penkių vestuvių dalyvių mirtis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Policija konstatavo penkių vestuvių dalyvių mirtis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-01 13:20, atnaujinta 2023-12-01 16:09

Tada jis nušovė savo 62 metų motiną ir 38 metų seserį, po to nužudė žmoną ir šalia stovėjusį 50-metį svečią bei galiausiai paleido kulką sau į galvą.

Kaip skelbia BBC, 29-erių paralimpietis buvo neblaivus arba paveiktas psichotropinių medžiagų, tačiau tokio tragiško poelgio motyvai vis dėlto lieka neaiškūs. Pernai jis ginklą ir šaudmenis įsigijo teisėtai.

Svečiai vietos žiniasklaidai pasakojo, kad pora per vakarėlį susiginčijo, nes Ch.Suk-sukas pradėjo priekaištauti jaunajai dėl amžiaus skirtumo ir buvo dėl to itin susikrimtęs.

Tarp vyro ir moters buvo 15 metų skirtumas, o kartu jie buvo trejus metus.

Kiti vestuvių dalyviai tikino, kad sportininkas pergyveno dėl savo negalios ir labai bijojo, kad žmona bus jam neištikima.

Praėjusiais metais Indonezijoje vykusiose 11-osiose Azijos paražaidynėse vyras iškovojo sidabro medalį ir buvo įtrauktas į gruodį Tailande vyksiančių pasaulio paraplaukimo žaidynių sportininkų sąrašą.

Ch.Suk-sukas neteko kojos per karinę tarnybą šalies pėstininkų dalinyje, kai vykdamas į užduotį pateko į traukinio katastrofą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.