EUROLYGA 2023

Padelio teniso gerbėjai Lietuvoje galės stebėti naują turnyrą

Padelio tenisas – viena sparčiausiai visame pasaulyje populiarėjančių sporto šakų, tad vis dažniau pasigirsta kalbos, kad vieną dieną jį išvysime ir olimpinėse žaidynėse. Jau netrukus šios rakečių sporto rūšies gerbėjai Lietuvoje galės stebėti naują turnyrą – Heksagono taurę („Hexagon Cup“). Vasario mėnesį tiesiogiai iš istorinės Madrido arenos ją transliuos „Eurosport“ kanalai.

Jau netrukus Lietuvoje galima bus stebėti naują turnyrą – Heksagono taurę („Hexagon Cup“). 
Jau netrukus Lietuvoje galima bus stebėti naują turnyrą – Heksagono taurę („Hexagon Cup“). 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 3:24 PM, atnaujinta Dec 15, 2023, 3:25 PM

Pagal šiandien paskelbtą susitarimą, renginio transliaciją galės stebėti 160 milijonų žmonių 64-ose Europos bei Azijos šalyse, tarp jų – ir Lietuvoje. Tikimasi, kad naujoviško ir dinamiško veiksmo kupinos varžybų transliacijos padės turnyrui įsirašyti į pasaulinę rakečių sporto istoriją.

Anot Heksagono taurės pirmininko Simono Freero, bendradarbiavimas su „Warner Bros. Discovery“ (WBD) atvers naujas galimybes turnyrui: „Šis susitarimas žymi svarbų etapą naujajam turnyrui ir visai padelio teniso sporto šakai.

Platus WBD pasiekiamumas ir siekis kurti aukštos kokybės sporto turinį suteiks puikią galimybę įsitraukti į mėgstamą sportą tiek patyrusiems gerbėjams, tiek naujai juo susidomėjusiems žiūrovams.“

Pagal naująjį susitarimą, padelio teniso gerbėjai Lietuvoje galės išvysti azarto kupinas vyrų ir moterų finalų transliacijas. Varžyboms pasibaigus taip pat bus parodyta apžvalginė turnyro laida.

„Turime sukaupę didelę patirtį plėtodami sporto šakas ir pristatydami jas naujiems žiūrovams, todėl galime pasiūlyti pačias įvairiausias aukščiausios kokybės tiesiogines sporto transliacijas. Džiaugiamės galėdami tą daryti ir su viena iš sparčiausiai augančių sporto šakų pasaulyje“, – sakė Trojanas Paillotas, „Warner Bros. Discovery“ sporto teisių įsigijimo ir platinimo vyr. viceprezidentas Europai.

Su šūkiu „Dėl gerbėjų. Dėl žaidėjų. Dėl žaidimo“ gimusį padelio teniso turnyrą sudaro šešios komandos ir dvi grupės, kurių kiekvienoje varžosi po vieną vyrų, moterų ir naujos kartos („Next Gen“) porą, kovojančią dėl įspūdingo milijono eurų prizinio fondo. Organizatoriai žada įtampos kupinas komandines varžybas ir unikalią patirtį stebėtojams.

Pirmasis Heksagono taurės turnyras istorinėje Madrido arenoje vyks 2024 m. sausio 31–vasario 4 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.