EUROLYGA 2023

Prasta rungtynių pradžia lėmė „Kaunas City“ pralaimėjimą OHL Baltijos čempionato nugalėtojams

OHL Baltijos čempionate įvyko stipriausių Lietuvos ir Latvijos komandų akistata. Kaune vykusiose rungtynėse „Kaunas City“ trečią kartą sezone nusileido „Zemgale/LBTU“ komandai. Varžovai išsivežė pergalę, pasiektą rezultatu 5:2.

„Kaunas City“ ekipa.<br> hockey.lt nuotr.
„Kaunas City“ ekipa.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2023, 11:26 PM

Kauniečių nesėkmę lėmė nesėkminga atkarpa pirmajame kėlinyje. Per minutės atkarpą kėlinio viduryje praleidę du įvarčius, jie po kelių minučių praleido ir trečią bei ketvirtą oponentų tikslią ataką, leidusią jiems susikrauti keturių įvarčių pranašumą.

Nors vėliau „Kaunas City“ sugebėjo pagerinti savo žaidimą ir pelnė du įvarčius, bet panaikinti latvių pranašumo jiems nepavyko. Galiausiai rungtynių pabaigoje jie pelnė ir penktąjį savo įvartį padėjusį galutinai užtvirtinti pergalę.

„Kaunas City“ gretose šiame susitikime pasižymėjo Ondrejus Machala ir Danielis Klinecky. „Zemgale/LBTU“ komandoje dusyk į vartus tiksliai metė Karlis Buceniekas, po kartą Renartas Džerodas Alksnis, Denisas Vilanis ir Artūras Karašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas