EUROLYGA 2023

Pranašumo neišlaikiusi „7bet-Hockey Punks“ pralaimėjo dar vienas rungtynes

OHL Baltijos ledo ritulio čempionate „7bet-Hockey Punks“ patyrė apmaudų pralaimėjimą. Ketvirtadienį vilniečiai po nesėkmingo trečiojo kėlinio 4:6 nusileido „Kurbads“ atstovams.

Rungtynių akimirka.<br>Hockey.lt nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-21 23:49

Nepaisant lygaus žaidimo pirmajame kėlinyje, įvarčiai krito tik į „7bet-Hockey Punks“ vartus. Rungtynių starte tikslą pasiekė Artūras Ozolinšas (03:17, rez. perd. Aleksandras Novikovas), o prieš jo pabaigą daugumą realizavo Aleksandras Novikovas (16:09, rez. perd. Renaras Ciprusas, Edgaras Dikis).

Vaizdas ant ledo pasikeitė po pirmosios pertraukos. „7bet-Hockey Punks“ komandą įkvėpė sėkmingas epizodas, kai po Ronaldo Dvončo metimo vartininkas nesustabdė ritulio, o pirmasis situacijoje susiorientavo ir lengvą įvartį pelnė Timonas Mažulis (27:56, rez. perd. R. Dvončas).

Kėliniui artėjant prie pabaigos vilniečiai išlygino rezultatą. Po to, kai „Kurbads“ vartininkas ritulį atmušė priešais save, jį nieko nelaukdamas į vartus pasiuntė Laisvydas Kudrevičius (37:55, rez. perd. T. Mažulis, Marinas Lavrovas).

Po šio epizodo ant ledo susikibo Robertas Jekimovas ir Aurimas Gaidauskas. Latvis grubiai pargriovė vieną iš „pankų“ žaidėjų, o komandos draugą A. Gaidauskas gynė kumščiais. Už tai jis susilaukė 5+20 nuobaudos ir dar antrojo kėlinio pabaigoje buvo išvarytas į rūbinę.

Galiausiai kėlinį „7bet-Hockey Punks“ užbaigė dar vienu pozityviu epizodu. Daugumoje L. Kudrevičius apžaidė kelis oponentus ir ataką užbaigė tiksliu smūgiu į svečių vartus (39:31, rez. perd. Kristapas Nimanis, M. Lavrovas).

Visgi, trečiasis kėlinys buvo palankus „Kurbads“ komandai. Davido Livšicso, Roberto Jekimovo, Artūro Mickevičso ir A. Novikovo įvarčiai leido jiems iškovoti pergalę.

Pačioje rungtynių pabaigoje R. Dvončas (59:21, rez. perd. Ilja Četvertakas) dar pelnė įvartį, kuris situacijos jau nepakeitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.