EUROLYGA 2023

„Meistro kodo“ Lietuvos čempionate – dvi iš eilės „Sūduvos“ tinklininkų pergalės

Savaitgalį „Meistro kodo“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionate sužaistos ketverios rungtynės. Dvi komandos – Marijampolės „Sūduva“ ir Raseinių „Lūšis Volley“ per dvi dienas sužaidė po dvejas rungtynes, bet jos baigėsi visiškai skirtingai – marijampoliečiai pasiekė abi pergales, o raseiniškiai taškų neiškovojo.

Savaitgalį „Meistro kodo“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionate sužaistos ketverios rungtynės. <br> E.Sliežausko nuotr.
Savaitgalį „Meistro kodo“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionate sužaistos ketverios rungtynės. <br> E.Sliežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2024, 8:38 AM

„Sūduvos“ tinklininkai šeštadienį namuose 3–0 (25:14, 25:19, 25:21) įveikė minėtą „Lūšies Volley“ komandą.

Nugalėtojams po 10 taškų pelnė Laurynas Galdikas ir Linas Petravičius. Svečių gretose po 10 taškų surinko Domantas Elzbergas ir Justinas Laurinavičius.

Sekmadienį „Sūduva“ svečiuose 3–0 (25:14, 25:13, 25:16) pranoko Vilniaus rajono sporto centro ekipą.

„Susitikome su lygos autsaiderėmis, todėl rungtynės nebuvo labai sunkios ir pavyko pasiekti dvi užtikrintas pergales. Mums, kaip komandai, kurios žaidėjai gyvena skirtinguose miestuose, tokios rungtynės yra naudingos, nes turime galimybę geriau pajausti vieni kitus ir ruoštis svarbiausioms sezono kovoms“, – sakė vienas Marijampolės komandos lyderių Laurynas Galdikas.

Kituose susitikimuose „Vilnius TECH“ savo aikštėje 3–1 (25:19, 25:18, 25:27, 25:13) įveikė „Lūšies Volley“ tinklininkus, o lyderė Šiaulių „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ ekipa savo žiūrovų akivaizdoje 3–0 (25:21, 25:15, 25:6) nepaliko vilčių Kauno RIO komandai.

„Meistro kodo“ Lietuvos tinklinio čempionate pirmauja taškų dar nepraradusi „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ (30 tšk.) ekipa. „Sūduva“ (26 tšk.) įsitvirtinto antroje pozicijoje, o trečioje išlieka Vilniaus universitetas (20 tšk.).

Kitą savaitgalį bus sužaistos dar ketverios rungtynės. Šeštadienį „Sūduva“ namuose žais su Alytaus „Ultra“, Vilniaus universitetas – su „Lūšimi Volley“ , o „Vilnius TECH“ – su RIO. Sekmadienį Šiauliuose vyks „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ ir Vilniaus rajono sporto centro akistata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.