EUROLYGA 2023

Dviejų titanų dvikova – Raimondas Avlasevičius prieš Manuel Rifa

Jau kovo 16 dieną Vilniuje, ASG Arenoje „Sparta Gym“ auklėtinis Raimondas Avlasevičius susikaus su patyrusiu Šveicarijos kovotoju Manuel Rifa. Šveicaras toli gražu ne naujokas KOK ringe, savo vertę jau įrodęs lygioje kovoje įveikdamas Raimondo bendraklubį Henriką Vikšraitį. Abu kovotojai yra gerai žinomi dėl savo ypatingai stiprios kovos technikos, taigi mūsų visų laukia intriguojanti dvikova.

Raimondo Avlasevičiaus ir Manuel Rifa kovą išvysite tarptautiniame bušido „KOK‘120 World Series“ turnyre.<br>Organizatorių nuotr.
Raimondo Avlasevičiaus ir Manuel Rifa kovą išvysite tarptautiniame bušido „KOK‘120 World Series“ turnyre.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2024, 10:49 AM

Pirmą vietą KOK reitinguose užimantis Raimondas apie savo priešininką: „Nors Rifa žinomas dėl savo techninių įgūdžių ir fizinio pasirengimo, tačiau nėra neįveikiamų varžovų, svarbiausia mokėti išnaudoti priešininko klaidas ir savo stiprybes. Esu pilnai pasiruošęs ir turiu aiškų planą, kurį rengiame su treneriu.“

„Pasiruošimas KOK’120 World Series turnyrui Vilniuje vyksta labia intensyviai, – teigia R. Avlasevičius, o paklaustas kokias spurgas valgo šį kartą, su šypsena veide, atsako, – Gaila, tačiau šį kartą negailestingai metu svorį. Taigi, kol kas su spurgom teks palaukti“.

Šveicaras Manuel Rifa yra patyręs kovotojas, o dėl savo aukšto ūgio, fizinės jėgos ir techninių įgūdžių yra laikomas labai stipriu priešininku pusvidutinio svorio kategorijoje. Jis pasižymi išskirtiniu fiziniu pasirengimu, bei taktine įžvalga. Apie pasirengimą kovai Manuel Rifa teigia: „Esu pasiruošęs dar kartą laimėti prieš vieno geriausių Lietuvos klubų atstovą. Galimybė kovoti su tokio aukšto lygio varžovais tik įrodo mano stiprybę. Jau kovo 16-tą dieną susitiksiu su tavim, Raimondai, saugokis, aš ateinu tavęs!“

Raimondo Avlasevičiaus ir Manuel Rifa kovą išvysite tarptautiniame bušido „KOK‘120 World Series“ turnyre. Nepraleiskite progos viską pamatyti gyvai – pirkite bilietus ir dalyvaukite kartu. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.