EUROLYGA 2023

Kaune atidaroma viena didžiausių padelio ir skvošo arenų Lietuvoje Planuoja rengti Europos skvošo čempionato grupių etapo turnyrą

Kaune balandžio mėnesį duris atvers viena didžiausių padelio ir skvošo arenų Lietuvoje. Nors daugiausiai dėmesio pastaruoju metu skiriama būtent šioms sporto šakoms, projekto savininkų teigimu, arenoje laiką leisti galės ne tik rakečių sporto entuziastai – ketinama įrengti erdvias grupinių treniruočių ir treniruoklių sales, 2 restoranus, teikti masažo ir kineziterapijos paslaugas.

 Kaune atidaroma viena didžiausių padelio ir skvošo arenų Lietuvoje<br> Organizatorių nuotr.
 Kaune atidaroma viena didžiausių padelio ir skvošo arenų Lietuvoje<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-07 13:33

Kaune esančioje B. Brazdžionio gatvėje greitu metu atsidarys „Padel Hub“ sporto kompleksas. Beveik 5000 kv. metrų patalpose įsikūrusioje arenoje rakečių sporto entuziastų lauks iš viso 10 naujų „Super panoramic“ raudonos dangos padelio kortų, daugiau nei 1200 kv. metrų ploto treniruoklių salė, restoranas ir baras, atitinkamai įsikursiantys pirmajame ir antrajame sporto komplekso aukšte.

„Tiek padelis, tiek skvošas pastaruoju metu susilaukia itin didelio susidomėjimo ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Pastebime, kad kauniečiams ir aplinkinių miestų gyventojams trūksta vietų, kur būtų galima žaisti, treniruotis arba bent jau išmėginti šias sporto šakas. Šiuo metu aktyviai dirbame ties vidaus įrengimo darbais, tačiau jie vyksta itin sparčiai ir galime pasidžiaugti, kad balandžio mėnesio pradžioje jau lauksime pirmųjų lankytojų“, – sako projekto bendrasavininkas Žygimantas Vilkas.

Sporto komplekse taip pat atsidarys ir 5 Pasaulinės skvošo federacijos (WSF) sertifikuoti skvošo kortai, kurie, savininkų teigimu, jau yra įrengti ir pilnai paruošti naudojimui.

„Skvošas, beje, 2028 metų Los Andželo olimpinėse žaidynėse debiutuos kaip oficiali olimpinė sporto šaka, o dažnai įtraukus naują sporto šaką į olimpines žaidynes, atitinkamai padidėja ir žmonių noras ją išbandyti. Kalbant apie įrengimo darbus – šiuo metu mūsų skvošo kortai jau yra pilnai įrengti ir atitinkantys visus pasaulinius standartus. Tiesa, jau pildome paraiškas ir prašymus, kad galėtumėme rengti Europos skvošo čempionato grupių etapo turnyrą čia, Kaune. Tai puiki proga į Lietuvą atvežti didelio susidomėjimo susilaukiantį aukščiausio lygio renginį“ – priduria Jonas Narbutas, projekto bendrasavininkas ir 3-ioji Lietuvos skvošo raketė.

„Padel hub“ arenoje taip pat bus teikiamos masažistų ir kineziterapeutų paslaugos, vyks grupinės treniruotės, bus atskira pirties zona, atsidarys ir užsienyje populiarios sporto renginių stebėjimui skirtos „Lounge“ poilsio zonos. Sporto komplekso lankytojų lauks net 200 automobilių talpinanti parkavimo aikštelė ir 20 elektromobilių įkrovimo stotelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.