EUROLYGA 2023

Karjeros pasirodymą pasaulio čempionate užfiksavę A. Reed ir S. Ambrulevičius: „Atsidavimas ir meilė darbui lėmė sėkmę“

Šeštadienio vakarą Monrealyje (Kanada) Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius pasiekė geriausią karjeros rezultatą pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate, kuomet iškovojo šeštąją vietą. Lietuvai atstovaujantys sportininkai po varžybų teigė, kad jie yra ypač patenkinti savo pasirodymu, o būtent sėkmė pasaulio čempionate ir anksčiau buvusiose varžybose mūsiškiams suteikė papildomos motyvacijos ir pasitikėjimo ateities kovoms.

A. Reed ir S. Ambrulevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
A. Reed ir S. Ambrulevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius<br>Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius<br>Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius<br>Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius<br>Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 24, 2024, 8:56 AM, atnaujinta Mar 24, 2024, 9:00 AM

Primename, kad Lietuvos atstovai trumpojoje programoje surinko 80,99 balo ir buvo arti savo geriausio rezultato (81,19 balo).

Laisvojoje programoje A.Reed ir S.Ambrulevičius surinko 119,97 balų (122,64 balai rekordas) ir bendrai užfiksavo 200,96 balų pasirodymą, kas lėmė, kad mūsiškiai liko šešti ir pagerino praėjusių metų rekordą, kai pasaulio čempionate buvo užimta septintoji vieta.

„Šis sezonas buvo įspūdinga kelionė. Ji buvo tokia pribloškianti ir nuostabi, o kartu tai buvo įspūdinga patirtis. Pabaigti pasirodyma be klaidų... aš esu labai patenkinta mūsų pasirodymais. Aš esu labai patenkinta mudviem, mūsų darbu, kurį mes įdėjome. Einant į kitą sezoną mums scenoje padės pasitikėjimas, kuris užaugo. Ypač žinant tai, kad dalyvausime olimpinėje atrankoje. artėjantis sezonas yra svarbus sezonas visiems sportininkams, tad eiti į jį su tokiu pasitikėjimu ir motyvacija bus labai svarbu“, – oficialiam pasaulio čempionato tinklalapiui pasakojo A.Reed.

„Pagaliau pasibaigė sezonas, tad mes galime pailsėti. Tai mums buvo puikus sezonas ir aš esu ypač patenkintas mumis ir mūsų sezonu. apibendrinant, aš manau, kad mūsų atsidavimas darbui ir meilė tam, ką mes darome, lėmė tiek daug sėkmės, kurią mes turime. Tai tik įrodo, kad su užsidegimu ir sunkiu darbu galima pasiekti daug. Aš esu laimingas, kad tokį ilgą laiką galime šokti kartu“, – pridūrė S.Ambrulevičius.

Pirmąją vietą pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate iškovojo amerikiečių pora Madison Chock ir Evanas Batesas (222,20 bal. bendroje įskaitoje), antrąją vietą iškovojo kanadiečių pora Piper Gilles ir Paulis Poirier (219,68 bal. bendroje įskaitoje), o trečioje vietoje liko Charlene Guignard ir Marco Fabbri (216,52 bal. bend. įsk).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.