EUROLYGA 2023

K. Antanavičiaus vedama komanda pateko į Austrijos rankinio čempionato pusfinalį

Austrijos rankinio čempionato ketvirtfinalio barjerą nesunkiai įveikė Hardo „Alpla“ komanda su Karoliu Antanavičium. Reguliariojo sezono nugalėtojai „Alpla“ rankininkai ketvirtfinalio serijoje abu kartus pranoko Ferlach“ ekipą. Antrose rungtynėse „Alpla“ laimėjo išvykoje rezultatu 31:25. K. Antanavičius pelnė 7 įvarčius ir nugalėtojų gretose buvo rezultatyviausias.

K.Antanavičius.<br>„Alpla“ nuotr.
K.Antanavičius.<br>„Alpla“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

rankinis.lt

2024-05-01 12:59

Pirmose rungtynėse, kuriose „Alpla“ komanda namuose nugalėjo triuškinamu rezultatu 38:28, K. Antanavičius pelnė 5 įvarčius.

Prancūzijos rankinio lygoje trečią pergalę iš eilės iškovojo „Aix“ komanda su Gerdu Babarsku. „Aix“ namuose minimaliu skirtumu 28:27 įveikė „St. Raphael“ septynetą. G. Babarskas prie pergalės pridėjo įvartį, o gynyboje blokavo 2 varžovų metimus ir sustabdė 5 varžovų atakas. Po pergalių serijos „Aix“ komanda dalijasi 6–8 vietas.

Rumunijos čempionate lietuvių atstovaujamoms komandos sekėsi skirtingai. Antrą pergalę iš eilės iškovojo ir į šeštą vietą pakilo „Bacau“ komanda su Gabrieliu Virbausku. „Bacau“ namuose 31:27 nugalėjo Bukarešto „Steaua“ ekipą. G. Virbauskas prie pergalės pridėjo 3 įvarčius ir 3 rezultatyvius perdavimus.

Jau penktų rungtynių iš eilės negali laimėti aštuntą vietą užimanti „Buzau“ komanda su Aidenu Malašinsku. „Buzau“ išvykoje minimaliu skirtumu 26:27 pralaimėjo „Vaslui“ ekipai. A. Malašinskas pelnė įvartį.

Kelialapį į aukščiausiąją Ispanijos lygą užsitikrino „Guadalajara“ klubas su Rolandu Bernatoniu. Ispanijos antrosios lygos lyderiai „Guadalajara“ rankininkai svečiuose 27:26 įveikė artimiausią persekiotoją „Burgos“ ekipą ir likus dviem turams iki sezono pabaigos, tapo nebepavejami. R. Bernatonis nugalėtojams pelnė 2 įvarčius.

Vokietijos moterų rankinio čempionate rezultatyviausias rungtynes sužaidė Vakarė Damulevičiūtė. „Bad Wildungen Vipers“ komandai atstovaujanti lietuvė susitikime su Lėverkuzeno „Bayer“ pelnė 3 įvarčius. „Bad Wildungen Vipers“ pralaimėjo svečiuose 24:27 ir nukrito į paskutinę 14 vietą. Vasario mėnesį „Bundeslyoje“ debiutavusi V. Damulevičiūtė per 10 rungtynių pelnė 10 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.