EUROLYGA 2023

Komikas Kevinas Hartas papasakojo linksmą istoriją: rungtynių metu supykdė Jamesą Hardeną

Komikas ir filmų žvaigždė Kevinas Hartas populiarioje televizijos laidoje „Jimmy Kimmel Live“ pasidalino įdomia istorija apie Jamesą Hardeną. 

 J.Hardenas užsikūrė po K.Harto įžeidimų.<br> AP/Scanpix nuotr.
 J.Hardenas užsikūrė po K.Harto įžeidimų.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-08 21:02

K.Hartas atskleidė, jog dažnai nusiperka vietas pirmoje eilėje, kad galėtų blaškyti krepšininkus. O kai atėjo palaikyti savo miesto komandos „Philadelphia 76ers“ jis nusprendė patraukti per dantį „Houston Rockets“ lyderį J.Hardeną.

„Jam labai prastai sekėsi pirmajame kėlinyje. Aš jam ir pasakiau: „Ar žinai kodėl tau taip nesiseka? Nes tu esi mano mieste, o tavo barzda smirda.“ Jis pradėjo man atsakinėti ir net nesuprantu kodėl jis skyrė man tiek dėmesio“, – kalbėjo K.Hartas.

„Galiausiai aš jam pasakiau, kad jis elgiasi labai neprofesionaliai bendraudamas su manimi. Galiausiai jis pelnė 55 taškus ir laimėjo prieš mus apie 30 taškų skirtumu, o rungtynių pabaigoje jis būdamas aikštės vidury tiesiog žiūrėjo į mane ir man pasakė: „Pasakyk savo komandai, ką jai padarei.“ Aš tiesiog liepiau jam užsičiaupti“, – juokavo K.Hartas.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas