EUROLYGA 2023

Vedė Rusijos ir NHL žvaigždė – pasveikinti į balių paskambino pats V.Putinas

Šeštadienį vienas garsiausių Rusijos ledo ritulininkų 31-erių Aleksandras Ovečkinas surengė vestuvių puotą ir vedė modelį bei aktorę 24-erių Anastasiją Šubskają. NHL „Washington Capitals“ ekipoje 13 sezonų jau žaidęs bene sėkmingiausias Rusijos ledo ritulininkas vestuvėms skyrė daugiau kaip 1 mln. JAV dolerių, o šventė vyko šalia Maskvos esančio Barvychoje, „Grand Village“ koncertų salėje.

 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
 A.Ovečkino vestuvės<br> instagram
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 9, 2017, 11:51 AM, atnaujinta Jul 9, 2017, 12:03 PM

Dvejus metus su A.Šubskaja draugavęs A.Ovečkinas be didesnių iškilmių 2016-ųjų rugpjūtį Amerikoje vedė merginą, bet neafišavo to. Ir dabar šeima nutarė surengti tikras rusiškas vestuves.

Dieną prieš vyko bernvakariai ir mergvakariai, o šeštadienį į Barvychą susirinko Rusijos elitas ir sporto žvaigždės.

„Tegul jūsų namuose būna tik meilė ir supratimas. Sveikatos, sėkmės į viso geriausio. Jūsų Vladimiras Putinas“, – perskaitė telegramą dainininkas.

Maža to – nors šeštadienį Rusijos prezidentas V.Putinas buvo pasaulio viršūnių vadovų Didžiojo dvidešimtuko (G20) susitikime Vokietijos Hamburgo mieste, jis paskambino tiesiai į balių ir dar kartą pasveikino A.Ovečkiną ir A.Šubskają.

„Tai bent lygis. Ne kiekvieną dieną gali per vestuves gauti telegramą iš prezidento, bet dar ir po to tau paskambina pats Vladimiras Putinas. Niekas to nesitikėjo, bet mes girdėjome“, – socialiniame tinkle parašė pakviesta viešnia olimpinio čempiono Jevgenijaus Pliuščenkos žmona Jana Rudkovskaja.

Jauniesiems dainavo ir Rusijos mafijos bosu vadinamas Dūmos narys Josifas Kobzonas.

A.Ovečkinas laikomas Rusijos ledo ritulio žvaigžde, tačiau jo kelias į turtus ir šlovę buvo vingiuotas.

Aleksandras pradėjo čiuožti 8 metų amžiaus ir iškart buvo užrašytas į ledo ritulio mokyklą. Tiesa, būdamas dešimties jis buvo padaręs dvejų metų pertrauką, kai tėvai negalėjo jo nuvežti į čiuožyklą. Tačiau vienas iš jo trenerių susisiekė su A.Ovečkino tėvais ir įtikino juos vėl leisti žaisti ledo ritulį. Tada jo broliui Sergejui teko vežioti jį į čiuožyklą, tačiau 2000-siais jis žuvo.

16 metų A.Ovečkinas pradėjo profesionalią karjerą Maskvos „Dinamo“ klube.

2004 m. NHL naujokų biržoje 1 šaukimu jį pasirinko „Capitals“ komanda ir jau per pirmąjį sezoną jis surinko 112 taškų (įvartis ir rezultatyvus perdavimas) – tiek nėra surinkęs nė vienas lygos naujokas.

Rusijos rinktinėje A.Ovečkinas pradėjo rungtyniauti nuo 17 metų ir tapo jauniausiu žaidėju, pasirinktu atstovauti šaliai.

2009 m. vasario 6 d. jis tapo ketvirtuoju NHL žaidėju, taip greitai pasiekusiu 200 įvarčių ribą.

Tiesa, šis sezonas A.Ovečkinui nebuvo itin sėkmingas: surinkęs per sezoną 69 taškus, jis atktintamosiose kovos sugebėjo komandai padėti vos 5 įvarčiais ir trimis perdavimais, todėl buvo „išprašytas' net į ketvirtąjį trejetą.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.