EUROLYGA 2023

Rusiška sporto mokykla: 13-metį vaiką treneris daužė ledo ritulio lazda

Rusijoje galima daryti viską, bet tik reikia stebėti, kad nebūtum filmuojamas. Taip abstrakčiai paaiškino prie Maskvos esančio Sergijevo Pasado miesto ledo ritulio mokyklos treneris Aleksandras Troickis, aiškindamas apie skandalą dėl vaiko sumušimo. Vaikų treneris lyg tarp kitko ledo ritulio lazda gerokai „pamokė“ savo auklėtinį Nikitą – užpykęs daužė vaiką.

 Treneris sumušė vaiką<br> youtube.com
 Treneris sumušė vaiką<br> youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-04 00:03, atnaujinta 2017-10-04 00:14

Skandalas Rusijoje įsiūbavo po to, kai buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame Sergijevo Pasado miesto vaikų ledo ritulio komandos „Luč“ treneris A.Troickis muša ledo ritulio lazda 13-metį Nikitą.

Incidentas įvyko Sočyje, kur vyko Maskvos srities ledo ritulio čempionato pirmenybės. Atsarginių žaidėjų suolą filmavę liudininkai pastebėjo, kad komandos treneris A.Troickis vožė ledo ritulio lazda vaikui per nugarą ir berniukas nukrito. Kaip teigia Rusijos teisėsauga, nutarta pradėti ikiteisminį tyrimą.

„Mane dėl baudos išvarė iki rungtynių pabaigos. Pagal taisykles, aš negalėjau žaisti ir kitą mačą dėl diskvalifikacijos. Treneriui neišlaikė nervai ir jis man trenkė lazda per kuprą. Aš po to smūgio nukritau. Treneris peržengė per mane ir nuėjo toliau“, – pasakojo vaikas.

Kaip teigė „Luč“ komandos vadovai ir mokyklos direktorius, treneris po paviešinto vaizdo įrašo buvo atleistas.

„Jau Sočyje mes pareiškėme, kad treneris nesiartintų prie vaikų“, – raportavo mokyklos vadovai.

Pats treneris tikino, kad net negalvojo, kad jį filmuos, nes tuomet jis elgtųsi visiškai kitaip ir kalbėtųsi su vaiku persirengimo kambaryje.

„Atleiskite, bet to, kas įvyko, nenoriu aiškinti. Žinoma, aš savo kaltę pripažįstu, nes ji matoma vaizdo įraše“, – nedaugžodžiavo atleistas treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.