EUROLYGA 2023

Peru futbolo rinktinės garbei išleido atviruką su rusišku keiksmažodžiu

Peru futbolo rinktinė pirmą kartą per per daugiau kaip 35 metus žais planetos pirmenybėse Rusijoje. Peru ekipa lemiamame mače dėl kelialapio namie 2:0 įveikė Naująją Zelandiją ir vyks į kitų metų pasaulio čempionatą.

 Atvirukas su rusišku keiksmažodžiu
 Atvirukas su rusišku keiksmažodžiu
 Atvirukas su rusišku keiksmažodžiu
 Atvirukas su rusišku keiksmažodžiu
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-11-18 15:34, atnaujinta 2017-11-18 17:35

Peru dėl šios sėkmės kilo tikra psichozė – kalbama, kad šalyje po pergalės buvo fiksuojamas seisminis aktyvumas, tačiau tai buvo ne žemės drebėjimas, o sirgalių džiaugsmas.

Pergalės proga Peru buvo išleistas atvirukas su nacionalinės futbolo rinktinės atvaizdu. Neva komanda jau yra Rusijoje, prie Maskvoje esančios Vasilijaus palaimintojo cerkvės. Tiesa, pačioje Rusijoje šis atvirukas sukėlė daug kalbų, nes jis yra su rusišku keiksmažodžiu.

Ispaniškai mažomis raidėmis parašyta: „Ya casi en Rusia, carajo“, tačiau atviruke yra ir didelėmis raidėmis išverstas tekstas. Jis skamba: „Jau beveik Rusijoje, užsikru...t“. Manyk, galima išprotėti, kad rinktinei pasisekė įveikti atranką ir žaisti tarp 32 ekipų. Tam kas nemoka rusiškai, atviruke ir yra žodžių transkripcija ispaniškai.

Peru buvo paskutinioji komanda, kuri gavo kelialapį į čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.