EUROLYGA 2023

Pažadas virto realybe: snukerio žaidėjas su žurnalistais bendravo nuogas

Kai pasižadi kažką padaryti, tai tą pažadą turi ir išpildyti. Tokios taisyklės turėjo laikytis snukerio žaidėjas iš Velso Markas Williamsas, kuris po pergalės Sheffieldo mieste, Anglijoje vykusiame turnyre, pasirodė nuogas spaudos konferencijoje.

 Snukerio čempionu tapęs M.Williamsas su žurnalistai bendravo nuogas.<br> Twitter nuotr.
 Snukerio čempionu tapęs M.Williamsas su žurnalistai bendravo nuogas.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-30 13:08

Tai buvo atvejis, kuris tapo puikiu įrodymu, kad pažadus reikia dalinti labai atsargiai, mat M.Williamsas dar prieš lemiamas kovas drąsiai pažadėjo, kad jeigu iškovos trečiąjį savo karjeroje titulą, su žurnalistais bendrauti ateis be rūbų.

Finale įveikęs 42-ejų tautietį Johną Higginsą, 43-ejų M.Williamsas į spaudos konferencijų kambarį drąsiai žengė tik apsisukęs rankšluosčiu. Kuomet prisėdo prie mikrofonais apkrauto stalo, rankšuolstį nusiėmė visiškai.

„Per daug artintis negalima. Pasistenkite viską atlikti greičiau“, – bendraudamas su žurnalistais juokavo snukerio žaidėjas ant kurio kūno puikiai matėsi tatuiruotės.

M.Williamsas tiesiog negalėjo nesišypsoti, kadangi trečia kartą savo karjeroje tapęs čempionu, jis užsitikrino ir solidų piniginį prizą – 573 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.