EUROLYGA 2023

Kol varžovas mušė teisėją lenką, lietuvis dėjo į kojas

Lietuvos boksininkas Algirdas Baniulis ilgam prisimins savo pergalę Europos jaunių čempionate Zagrebe.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 5:55 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 4:49 AM

Svorio kategorijos iki 81 kg varžybų aštuntfinalyje lietuvis antrame raunde techniniu nokautu įveikė kroatą Vido Lončarą ir pateko į varžybų ketvirtfinalį.

Dėl pralaimėjimo įsiutęs A.Baniulio varžovas dar ringe užsipuolė šios dvikovos arbitrą Maciejų Dziurgotą iš Lenkijos, kuris anksčiau laiko nutraukė kovą.

Po kelių V.Lončaro smūgių lenkas atsidūrė ant ringo grindų, tačiau net tai nesustabdė kroato įkarščio. Kol jaunasis šeimininkų boksininkas talžė teisėją, A.Baniulis pro ringo virves akimirksniu pabėgo iš ringo.

Teisėjas buvo išgelbėtas tik tuomet, kai į ringą atbėgo kiti jo kolegos, o įsiutusį kroatą kažkas už kojų tiesiog ištraukė iš ringo.

„Nenorėjau veltis į problemas, nes būtų nukentėjusi visa rinktinė bei, žinoma, aš pats. Juk niekas nežino kaip būtų susidėlioję įvykiai ringe, – boksopasaulis.lt savo veiksmus aiškino A.Baniulis. - Privalėjau būti atsargus. Būčiau buvęs diskvalifikuotas iš čempionato, kuris yra man labai svarbus.

Rytoj aš kovosiu dėl Europos čempionato medalio ir man labai apmaudu skaityti visus šiuos juodinančius straipsnius ir komentarus. Didžiuojuosi, kad esu lietuvis ir kovoju vardan savo mylimos šalies. Rytoj atiduosiu visas jėgas. Visų labai prašau supratingumo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.