EUROLYGA 2023

Žalgirietis Artūras Milaknis trumpam tapo patruliu

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo atstovas Artūras Milaknis šiek tiek po vidurdienio išsiruošė patruliuoti į Laisvės alėją – sportininkas talkino miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistams.

Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojams talkino A.Milaknis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojams talkino A.Milaknis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 28, 2014, 9:51 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:02 AM

„Malonu pagelbėti skyriaus darbuotojams ir kartu priminti vairuotojams, kad Laisvės alėja skirta ne automobiliams“, - kalbėjo žinomas krepšininkas.

Jis prisiminė, kad jau yra patruliavęs. Kai dar mokėsi vidurinėje mokykloje, A.Milakniui yra tekę mokslo metų pradžioje ne kartą budėti prie pėsčiųjų perėjų. 

Nepriklausomybės aikštėje ir jos prieigose vykusio reido metu tikrinta, ar vairuotojai turi leidimus įvažiuoti į šią valstybės saugomą teritoriją. Pasirūpinę reikiamais dokumentais žmonės gavo pakvietimus į sekmadienį vyksiančias Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio varžybas.

Neturintieji leidimo taip pat gavo kvietimus, tačiau jie pernelyg nenudžiugino. Prasižengusiems vairuotojams teks apsilankyti Viešosios tvarkos skyriuje.

Pirmąkart akcija „Patruliavimas su žvaigžde“ Kaune surengta prieš dvi savaites. Tąkart Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojams talkino aktorius ir režisierius Andrius Žiurauskas. Patruliai tikrino, ar vairuotojai pasirūpino leidimais įvažiuoti į pėsčiųjų zoną greta Kauno savivaldybės. Reido metu buvo nustatyti keli pažeidėjai.

Viečosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius žadėjo, kad panašūs reidai bus vykdoma ir ateityje. Jis džiaugėsi žinomų žmonių parama, o tai tik įrodo, kad viešoji tvarka rūpi ne tik policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.