EUROLYGA 2023

Šveicarijos biatlonininkės parodė, ką pusnuogės veikė kalnuose

Žiemos sporto šakų atstovai nekantriai laukia pirmųjų startų, kurie parodys, ar vasarą treniruočių stovyklose atlikti pasirengimo darbai buvo sėkmingi. Pasaulio biatlono elitui priklausančios Šveicarijos biatlonininkės nuotaikingame vaizdo klipe parodė, kad vasarą treniruotės kalnuose nebuvo nuobodžios.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 8:52 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 9:25 AM

Vaizdo įrašą, kuriame savo dailių kūnų neslepiančios sportininkės atlieka įvairius pratimus ir dainuoja, socialiniame tinkle išplatino Aita Gasparin.

„Mūsų komanda surengė daugybę sunkių treniruočių, bet mes nepamiršome džiaugtis savo darbu ir treniruotėse patyrėme daug linksmų momentų. Mes jaučiame puikią komandos dvasią ir esame pasirengę nuversti kalnus 2014-2015 metų sezone“, - parašė A.Gasparin.

Linksmame įraše taip įsiamžino kitos Šveicarijos biatlonininkės Selina Gasparin, Elisa Gasparin, Patricia Jost, Ladina Meier-Ruge, Irene Cadurisch.

Šveicarijos biatlonininkės - ne pirmosios, kurios savo treniruotės užfiksavo vaizdo klipe.

Prieš porą metų susuktas panašus Baltarusijos moterų biatlono rinktinės klipas „Youtube“ surinko daugiau nei 100 tūkst. peržiūrų.

Gal ir Lietuvos biatlono rinktinė ryšis tokiam projektui, kuris tikrai išgarsintų sportininkes ir Biatlono federacijai nereikėtų skųsti dėl menko dėmesio žiemos sportui?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.