EUROLYGA 2023

Pasaulį sužavėjo NHL žvaigždes sveikinantis sergantis berniukas

Aštuonmetis iškelia savo nedidelį kumštuką ir laukia, kol į jį trinktels ledą paliekančios „Bruins“ žvaigždės.<br>youtube.com stopkadras
Aštuonmetis iškelia savo nedidelį kumštuką ir laukia, kol į jį trinktels ledą paliekančios „Bruins“ žvaigždės.<br>youtube.com stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 10:58 PM

Jaunasis ledo ritulio gerbėjas Liamas Fitzgeraldas tapo interneto žvaigžde po to, kai pasirodė įrašas, kuriame Dauno sindromu sergantis berniukas kumštuku pasveikina „Boston Bruins“ žaidėjus.

Aštuonmetis iškelia savo nedidelį kumštuką ir laukia, kol į jį trinktels ledą paliekančios „Bruins“ žvaigždės. Pasaulis įsimylėjo drąsų Bostono komandos aistruolį.

L.Fitzgeraldo vaikystė – ne rožėmis klota. Dauno sindromu sergantis berniukas beveik ketverius metus kovojo su vėžiu.

Klastinga liga vaikui buvo diagnozuota, kai jam buvo vos ketveri. Sergantį berniuką ėmėsi globoti „Bruins“ ledo ritulio komanda.

Šią savaitę „Bruins“ klubas pasikvietė mažąjį gerbėją į rungtynes su „Florida Panthers“. Savo dievaičių pergalę 2:1 L.Fitzgeraldas stebėjo nuo atsarginių suolo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.