EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Anglijos sportininkai nuogumu kovoja su homofobija

Akcijoje dalyvavę studentai siunčia žinutę, kad sportas turi būti atviras visiems ir homoseksualių atletų teisės neturėtų būti ignoruojamos.<br>youtube.com nuotr.
Akcijoje dalyvavę studentai siunčia žinutę, kad sportas turi būti atviras visiems ir homoseksualių atletų teisės neturėtų būti ignoruojamos.<br>youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 6:16 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:34 PM

Notingemo universiteto žolės riedulio komanda nusprendė priimti iššūkį kovojant su homofobija. Vaikinai nusifilmavo itin populiariu tapusiame vaizdo įraše, kuriame žolės riedulį žaidžia nuogi.

Akcijoje dalyvavę studentai siunčia žinutę, kad sportas turi būti atviras visiems ir homoseksualių atletų teisės neturėtų būti ignoruojamos.

Komanda dalyvauja projekte, kurio tikslas – kad žmonės gyventų bendruomenėje, kurioje kiekvienas žmogus yra gerbiamas ir vertinamas vienodai.

Projekto organizatorius 25-erių Dimitris Vichas „Mirror“ sakė, kad žinojo, jog šis vaizdo įrašas taps hitu.

„Kai mes paklausėme komandos žaidėjų ar norėtų sudalyvauti projekte, jie nė nedvejojo. Vos tik atvykę jie paklausė kada nusirengti. Negalėjo sulaukti“, - juokėsi D.Vichas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.