EUROLYGA 2023

M. Cubano idėja - perkelti Vakarų konferencijos komandas į Rytus

Revoliucingomis idėjomis garsėjantis „Dallas Mavericks“ klubo savininkas Markas Cubanas rado išeitį, kaip sumažinti prarają tarp NBA Rytų ir Vakarų konferencijų.

M.Cubanas garsėja keistomis ir revoliucingomis idėjomis.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
M.Cubanas garsėja keistomis ir revoliucingomis idėjomis.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 3:27 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:06 PM

Pastaraisiais metais Vakarų konferencijos komandos pagal savo pajėgumai tolsta nuo varžovų iš Rytų konferencijos, todėl vis dažniau kalbama apie tam tikrus pokyčius stipriausioje pasaulyje krepšinio lygoje.

M.Cubanas šią problemą siūlo išspręsti įtraukdamas į Rytų konferenciją komandas iš Teksaso valstijos - „Dallas Mavericks“, „Houton Rockets“, „San Antonio Spurs“, taip pat ir „New Orleans Pelicans“ ekipą.

Vietoj jų į Vakarų konferenciją būtų perkeltos „Chicago Bulls“, „Indiana Pacers“, „Detroit Pistons“ ir „Milwaukee Bucks“.

„Tai nebūtų pirmas kartas, kai lygos komandos pergrupuojamos. Taip anksčiau yra nutikę ne kartą ir manau, kad toks scenarijus reikalus padarytų tik dar įdomesniais“, - sakė M.Cubanas.

Tiesa, kritika iškart suskubo pareikšti, kad M.Cubanas tokiu būdu bando perkelti savo komandą į gerokai šiuo metu susilpnėjusią Rytų konferenciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.