EUROLYGA 2023

Europos vicečempionas Giedrius Titenis tapo modeliu

Pasaulio plaukimo čempionatui besirengiantis pajėgiausias Lietuvos plaukikas Giedrius Titenis išbandė save naujame amplua.

G.Titenis išbandė save naujame amplua.<br>Organizatorių nuotr.
G.Titenis išbandė save naujame amplua.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 10:11 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:49 AM

Atletas trumpam tapo profesionaliu fotomodeliu ir pozavo BMW aksesuarų katalogui. Po fotosesijos vienu geidžiamiausių šalies blondinų tituluojamas G. Titenis atskleidė, kad pozuoti su prabangiais aksesuarais buvo nelengva, bet taip pat malonu lyg rankose laikyti medalį.

„Fotografuotis man patiko, tai įdomi patirtis, tačiau anksčiau maniau, kad pozuoti prieš objektyvą – paprasta. Dabar suprantu, kad fotomodelio darbas daug sunkesnis, kaip ir plaukimas, reikalauja dėmesio bei koncentracijos. Be to, žiūrovas nuotraukose mato tik žmogų, jo drabužius ir kuriamą įvaizdį, o už objektyvo lieka profesionalų komanda, grimo specialistai, fotografai, stilistai, apšvietimą prižiūrintys darbuotojai. Nemaniau, kad jų viename projekte dalyvauja tiek daug“, – pasakojo Europos plaukimo vicečempionas G. Titenis.

Nuotraukose daugkartinis Lietuvos vyrų plaukimo rekordininkas demonstruoja stilingus BMW drabužius, originalius laikrodžius ir kitus išskirtinius aksesuarus. G. Titenio nuotraukos papuoš Lietuvoje BMW salonuose ir didžiuosiuose prekybos centruose platinsimą katalogą, kuriame – nuo firminių puodelių kolekcijos iki BMW rogių.

„Visa aksesuarų kolekcija yra stilinga ir sportiška, ir tuo ji man artima – aš pats dažniausiai renkuosi sportišką ir jaunatvišką stilių, mėgstu dėvėti patogius laisvalaikio drabužius, kurie leidžia nevaržomai judėti ir atrodo stilingai, yra kokybiški. Labai vertinu kokybišką avalynę, man taip pat patinka prabangūs laikrodžiai“, – paklaustas apie nuotraukose dėvimus drabužius sakė G. Titenis.

Naujausiu profesionalaus plaukiko darbu liko sužavėti ir Giedriaus artimieji. „Buvo įdomu sužinoti artimųjų nuomonę, ir ypač – sužadėtinės Armintos reakciją. Apsidžiaugiau, kad rezultatas jiems patiko“, – patikino G. Titenis.

Paklaustas, ar bepozuodamas pats kažkurį iš BMW aksesuarų jau nužiūrėjo kaip Kalėdų dovaną sužadėtinei, G. Titenis sakė, kad apie tai dar neturėjo laiko pagalvoti. „Šiuo metu visą savo dėmesį esu sutelkęs į kitą savaitę vyksiantį pasaulio plaukimo čempionatą Dohoje – jam įtemptai ruošiuosi. Apie dovaną Armintai bei kitiems šeimos nariams, draugams rimčiau pagalvosiu po varžybų“, – sakė Europos vicečempionas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.