EUROLYGA 2023

Teniso žvaigždžių glėbyje šildosi gražuolės aktorės ir modeliai

Po įtempto mačo pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius akimis ieško tribūnose jam plojančios mylimosios. Būtent Jelenai Ristič šypsodamasi moja teniso žvaigždė. Žymiausių pasaulio tenisininkų mylimosios nepraleidžia svarbiausių jų kovų. Daugelis jų – gražuolės aktorės, dainininkės ar modeliai. Lrytas.lt siūlo prisiminti moteris, kurios palaiko, džiaugiasi ir guodžia ryškiausias teniso žvaigždes.

T.Berdychas, N.Džokovičius ir A.Murray'us su mylimosiomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Berdychas, N.Džokovičius ir A.Murray'us su mylimosiomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 4:14 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:49 AM

Janko Tipsarevičius 2010-aisiais vedė serbų modelį Biljaną Sesevič. Porai šiais metais gimė dukra.

Dvejetų žaidėjas Maheshas Bhupati 2011-aisiais vedė tituluotą gražuolę Lurą Dutta. Indų aktorė 2000-aisiais buvo karūnuota „Mis Visata“.

Tomy Haasas 2010-aisiais vedė amerikiečių aktorę ir modelį Sarą Foster. Moteris vaidino populiariajame seriale „Melrouzas“.

2005-aisiais Lleytonas Hewittas vedė australų dainininkę ir aktorę Rebeccą Cartwright. Ji vaidino populiariame seriale „Be namų negerai“, taip pat 2002-aisiais išleido albumą. Pora turi tris vaikus – dvi mergaites ir berniuką.

Teniso etalonas šveicaras Rogeris Federis žmonai gali ne tik pasiguosti, bet ir pasitarti dėl žaidimo technikos. Miroslava Vavrineč pati žaidė tenisą. Aukščiausia jos pasiekta WTA reitingo vieta – 76-oji, 2001-aisiais. 2002 metais baigusi tenisininkės karjerą moteris pradėjo dirbti R.Federerio viešųjų ryšių atstove. Pora susituokė 2009-aisiais.

Ispano Rafaelio Nadalio mergina – ne modelis ir ne aktorė. Xisca Perello – draudimo agentė. Pora susitikinėja nuo paauglystės.

Pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius su mylimąja buvusiu maudymosi kostiumėlių modeliu Jelena Ristič kartu jau aštuonerius metus. Moteris yra tenisininko labdaros fondo vadovė. Šiemet pora atšoko prabangias vestuves ir susilaukė pirmagimio.

Mardy Fishas 2008-aisiais žydiškos ceremonijos metu vedė teisininkę ir modelį Stacey Gardner.

 Ryanas Sweetingas pernai vos po trijų mėnesių draugystės vedė amerikiečių aktorę Kaley Cuoco. Moteris išpopuliarėjo suvaidinusi seriale „Didžiojo sprogimo teorija“.

2003-iųjų „US Open“ čempionas Andy Roddickas 2009-metais vedė amerikiečių modelį ir aktorę Brooklyn Decker. Sportininko mylimoji puikavosi ant „Sports Illustrated“ viršelio ir vaidino filme „Suvaidink mano žmoną“.

Andy Murray'us su savo sužadėtine Kim Sears susitikinėja nuo 2006-ųjų. Moteris yra dailininkė, tačiau ją labai dažnai galima išvysti teniso kortuose.

Tomašas Berdychas jau trejus metus susitikinėja su čekų modeliu Estera Satorova. Prieš tai sportininkas draugavo su tenisininke Lucie Safarova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.