EUROLYGA 2023

A. Sabonio patarimas padėjo J. Kazlauskui atrasti hobį

Gruodžio 19 dieną kino ekranų šviesą išvys filmas „Arvydas Sabonis: 11 – mano gyvenimas“. Būtent šią dieną žinomiausias šalies krepšininkas švęs ir savo 50-metį. TV3 aktualijų infošou „VIRAL‘as“ pavyko gauti išskirtinius niekur nematytus kadrus iš šio filmo. Juose – atviri A.Sabonio draugų ir kolegų pasakojimai apie krepšininko charakterį.

J.Kazlauskas dalijosi prisiminimais apie A.Sabonį.
J.Kazlauskas dalijosi prisiminimais apie A.Sabonį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 2:52 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:59 AM

Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas prisimindamas bendravimą su A.Saboniu sakys, kad šis krepšininkas garsėja geru humoro jausmu. „Jis man vieną kartą sako: „Klausyk, miške tu grybauji, aikštelėje tu grybauji, gal baik su tuo grybavimu, žvejot pradėk. Va taip jis mane patraukė į žvejybą“, – pirmadienį 19 val. 30 min. „VIRAL‘o“ žiūrovams juokdamasis pasakos J.Kazlauskas.

A.Sabonio kolega krepšininkas Rimas Kurtinaitis laidoje pasakos apie 11 numeriu žaidusio Sabo užsispyrimą ir nuolatinį pergalės troškimą. „Jei pradėdavai kortomis lošti, tai galima būdavo lošti 2−3 paras. Jis kol nelaimės – niekur neis. Arba, būdavo, žaidžiam biliardą, vakare turim varžybas halėje, o jau penkios ryto. Tai aš jau prieš šeštą pradėdavau pralaiminėti vien tam, kad eitume miegoti. Aš žinojau, mes niekada nenueisim miegoti kol Arvydas nelaimės“, – pasakos R.Kurtinaitis.

Laidoje laukia ir daugiau A.Sabonio bendražygių ir draugų prisiminimų apie šalies krepšinio pasididžiavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.