EUROLYGA 2023

Finalas – su dideliais melionais, Ch.McKinney ir sultinga mėsa

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2015, 10:06 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:33 AM

Nacionalinės futbolo lygos finalas, kurį amerikiečiai vadina „Super Bowl“ arba „Big Game“ yra neoficiali JAV šventė. Šalies statistika rodo, kad maisto vartojimas per „Super Bowl sekmadienį“ labai smarkiai išauga – ši diena nusileidžia tik kalakutais apkrautos Padėkos dienos skaičiams.

Sekmadienio vakarą amerikiečių akys kryps į Arizonos valstiją, kur susitiks „New England Patriots“ žvaigždės ir čempiono titulą bei žvilgantį Vince'o Lombardi trofėjų ginanti „Seattle Seahawks“ komanda.

Finalinis mačas tampa įspūdingu šou, kuriam lyga negaili pinigų. Šiemet per rungtynių pertrauką stadione pasirodys tokios muzikos žvaigždės kaip Katy Perry ir Lenny Kravitzas. Televizijos žiūrovai taip pat išvys įspūdingas reklamas, kurias sukūrė ryškiausi reklamos vilkai. Nusipirkti reklamos laiką per „Super Bowl" transliaciją korporacijoms yra prestižo reikalas. Jos negaili pinigų reklamos agentūroms, kad specialistai sugalvotų šedevrus, paryškinančius alaus, automobilio ar kitokio produkto prekės ženklą pirkėjų sąmonėje.

CNN praneša, kad šiemet 30 sekundžių reklamos laiko per „Super Bowl" transliaciją kainavo 4,5 milijono dolerių.

Šiemet savo mėsainio reklamai greitojo maisto restoranų tinklas „Carl’s Jr.“ pasirinko 22 metų šviesiaplaukę Charlotte McKinney, kurios tarp virš pomidorų, paprikų ir melionų plaukianti figūra tiesiog prikausto vyrų žvilgsnius.

„Carl’s Jr.“ šia reklama stengiasi pabrėžti, kad mėsainis pagamintas iš natūralios jautienos, o žaliava užauginta nenaudojant steroidų, antibiotikų ir papildomų hormonų. Po tokios reklamos žiūrovai neabejoja, kad mėsainis tikrai didelis ir sultingas.

Bet jeigu mergina per „Super Bowl" transliaciją suvalgys porą „Carl’s Jr.“ kalorijų bombų, ar po finalinės sirenos jos krūtys taps tokios įspūdingos kaip Ch.McKinney?

Kam tai rūpi?!! Svarbiausia geras reginys ekrane. Juk įspūdingų formų gražuoles „Carl’s Jr.“ reklamai pasirenka ne pirmą kartą. Dar pernai mėsainius šlamštė seksuali gražuolė Kate Upton.

Balsuokite, kuri gražuolė patrauklesnė jums: Charlotte McKinney ar Kate Upton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.