EUROLYGA 2023

NBA žvaigždžių mače – žiauri JAV aktoriaus trauma

NBA Visų žvaigždžių savaitgalio renginiai prasidėjo tradicinėmis įžymybių rungtynėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 8:06 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:35 AM

Prieš „Rising Star Challenge“ mačą, kuriame šį kartą pirmąsyk susitiko jaunų amerikiečių ir likusio pasaulio rinktinės, legendinėje Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje vėl žaidė „Celebrity Game“ dalyviai.

Įžymybių mačą NBA organizuoja nuo 2003 metų, o šįmet ant parketo lankstė reperis Cammonas, aktoriai Chadwickas Bosemanas ir Michaelas Rapaportas, „Memphis Grizzlies“ savininkas Robertas Pera (tapęs tik antru klubo savininku po Marko Cubano, žaidusiu tokiose rungtynėse), buvę NBA krepšininkai Allanas Houstonas ir Chrisas Mullinas.

Naudingiausio žaidėjo titulą ketvirtą kartą iš eilės iškovojo komedijos aktorius Kevinas Hartas. Jis imetė 15 taškų ir atkovojo 2 kamuolius, nors jo komanda (Vakarai) ir 51:59 nusileido Rytams.

Bet „Celebrity Game“ šį kartą labiau paženklino ne ketvirtas K.Harto titulas, o žiauri aktoriaus Jesse Williamso trauma. Serialo „Grey's Anatomy“ žvaigždė nesėkmingai nukrito ant parketo ir nusitraukė kairiojo kelio raiščius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.