EUROLYGA 2023

JAV prezidentas B. Obama netiki D. Sabonio ekipos sėkme

JAV prezidentas B.Obama spėjo, kad D.Sabonis ir komandos draugais iškris jau antrajame Kovo beprotybės turnyro rate.
JAV prezidentas B.Obama spėjo, kad D.Sabonis ir komandos draugais iškris jau antrajame Kovo beprotybės turnyro rate.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 11:08 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 1:46 PM

JAV studentų krepšinio lygos atkrintamųjų varžybų išvakarėse Barackas Obama spėjo, kad šį sezoną NCAA čempionais taps Kentucky universiteto krepšininkai.

Laikydamasis senos tradicijos JAV prezidentas užpildė Kovo beprotybės turnyro „bracket'ą“ – savo prognozių lentelę, kaip baigsis visos 64 stipriausių NCAA komandų rungtynės. 

B.Obama įsitikinęs, jog 2015-ųjų čempione taps „Kentucky Wildcats“ ekipa, kuri finale įveiks Vilanovos universiteto studentus, o į NCAA Finalo ketverto turnyrą šįmet dar pateks Arizonos ir Duke'o universiteto krepšininkai.

JAV prezidentas netiki Gonzagos universiteto krepšininkų sėkme. Nors Domantas Sabonis su komandos draugais šį sezoną jau tapo ACC konferencijos čempionais ir turi antrąjį reitingą tarp 16 komandų Pietų pogrupyje, B.Obama prognozavo, jog „Gonzaga Bulldogs“ iškris jau antrajame Kovo beprotybės turnyro rate.

JAV prezidentas spėjo, jog D.Sabonio komanda NCAA atkrintamosiose varžybose laimės pirmąją dvikovą prieš Šiaurės Dakotos valstybinio universiteto ekipą, kuri turi 15-ąjį reitingą, bet po to pralaimės Davidsono universiteto krepšininkams, kurie reitinge užima 10-ąją vietą. 

Ar B.Obama nesuklydo, netrukus pamatysime. 

B.Obama niekada neslėpė savo aistros krepšiniui, ir dar 2009-aisiais pravėręs Baltųjų rūmų duris pirmąsyk viešai buvo paskelbęs savo sudarytą „bracket'ą“.

D.Sabonis šį sezoną NCAA pirmenybėse vidutiniškai rungtyniauja po 21,5 minutės, pelno 9,5 taško (67,7 proc. dvit., 68,3 proc. baud.), sugriebia 6,9 atšokusio kamuolio, atlieka 0,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 0,3 metimo.

Be D.Sabonio, „Kovo beprotybėje“ kovos dar bent du lietuviai – „UC Irvine Anteaters“ gynėjas iš Klaipėdos Haroldas Saprykinas ir „Notre Dame Fighting Irish“ puolėjas iš Vilniaus Martinas Gebenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.