EUROLYGA 2023

Olimpinis čempionas Bruce'as Jenneris: „Aš esu moteris“

1976-aisiais Monrealyje JAV dešimtkovės žvaigždė Bruce'as Jenneris iškovojo olimpinį aukso medalį. Tačiau pastaraisiais metais jo pavardė linksniuojama ne sporto puslapiuose.

B.Jenneris atvirai prakalbo apie troškimą tapti moterimi.<br>AP nuotr.
B.Jenneris atvirai prakalbo apie troškimą tapti moterimi.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:41 PM

Garsiosios Kim Kardshian patėvis pernai oficialiai išsiskyrė su jos motina. Skyrybų priežastimi tapo vyro noras tapti moterimi.

Duodamas interviu ABC televizijai 65 metų B.Jenneris pirmą kartą prisipažino, kad visa savo esybe jaučiasi esantis moterimi. Ir taip yra nuo vaikystės.

„Visada jaučiausi sumišęs dėl savo lytinės tapatybės. Aš nesu įkalintas niekieno kūne. Mano smegenys yra daug labiau moters, nei vyro. Žmonės į mane žiūri kitaip. Jie žiūri į mane, kaip į mačo vyrą, tačiau mano širdis ir siela, ir viskas, ką darau gyvenime yra dalis manęs. Taip pat ir moteriškoji pusė“, – atvirame interviu kalbėjo jis.

1976-aisiais jis visu ryškumu švietė sporto pasaulyje, kai laimėjo olimpinį aukso medalį. Po šios pergalės B.Jenneris filmavosi reklamose, buvo vedęs triskart ir turi šešis vaikus.

Tačiau pastarąjį dešimtmetį jis yra geriau žinomas, kaip realybės šou žvaigždžių seserų Kardashian patėvis.

„Pradėjau galvoti apie save. Suvokiau, kad tikroji mano istorija buvo ta, kurią slėpiau ir apie kurią niekas nežinojo. Vienintelis dalykas, kuris iš tiesų gali pakeisti gyvenimą, buvo mano sieloje ir aš negalėjau pasakoti šios istorijos“, – atvirai kalbėjo B.Jenneris.

Jis prisipažino, kad geriausiai žinią, apie jo norą keisti lytį priėmė podukra Kim. Tuo tarpu Khloe Kardashian kurį laiką buvo sunku tai suprasti.

Šiuo metu jam yra atliekama daugybė kosmetinių procedūrų, kaip nosies korekcija ar Adomo obuolio pašalinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.