EUROLYGA 2023

NBA stebuklai – tritaškis su graiko nesportine pražanga

Kai lemtingose NBA atkrintamųjų varžybų rungtynėse tavo komanda dar prieš pertrauką atsilieka 30 taškų, nutinka visko. Net ir tokios krepšinio retenybės, kaip tritaškis su nesportine pražanga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-01 14:21, atnaujinta 2018-01-05 06:38

Tokio krepšinio elemento autoriumi tapo „Chicago Bulls“ puolėjas Mike‘as Dunleavy. Baigiantis antrajam kėliniui ir „Bulls“ pirmaujant 58:28, greitoje atakoje M.Dunleavy laisvas paleido tikslų tritaškį ir padidino skirtumą 61:28.

Iškart po metimo į jį įsirėžė 20 metų 211 cm ūgio puolėjas Giannis Antetokounmpo. Graikas lyg per amerikietiškąjį futbolą nubloškė amerikietį ir buvo nubaustas nesportine pražanga.

Teisėjai už šiurkštų žaidimą netrukus išvarė „Bucks“ žaidėją iš aikštės.

Nors „Bulls“ šventė pergalę net 54 taškų skirtumu ir pateko į Rytų konferencijos pusfinalį, rungtynės buvo nervingos. Teisėjai dalijo technines pražangas į kairę ir į dešinę, žaidėjai kelis kartus apsikeitė šiurkščiais veiksmais.

Pats M.Dunleavy dar prieš minėtąjį epizodą buvo įsivėlęs į porą konfliktinių situacijų, todėl realu, kad G.Antetokounmpo taip norėjo atkeršyti varžovui.

Prognozuojama, kad jis gali būti suspenduotas ir praleisti kito NBA sezono pradžią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.